• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pierwsze ruchy...

Dziewczyny chyba większośc dzieci w brzuszkach szaleje w porach nocnych.Nudzi im się,bo mamusie leżą,one nie czują zadnych naszych ruchów więc same się bawią.

reklama
Moja od czasu tych wczorajszych skurczy,urzadza mi takie "bablowania" w brzuszku,ze az sie nadziwic nie moge. :D Ale jak mi niedawno,gdy patrzylam w tv,przylozyla w biodro i pecherz,to uuu,az sie skulilam (szczegolnie przy tym drugim :P ).  ::) :P

No ja tam nie wiem...
Mi to jakiś słonik rośnie, jak siedzę to muszę trzymać plecy prosto, bo jak się zgarbię to zaraz coś mi się wbija pod żebra, po prostu się nie mieści chyba?

Ja mam tak samo chwilami muszę siedziec jakbym kij od szczotki połkneła.Wypina się na wszystkie strony i rśczki czy nóżki wkłada wszędzie gdzie się da.Ale szczerze jakby nas zamkneli w takim małym pomieszczeniu też byśmy się rozpychały.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry