reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

reklama
dziewczyny a my z mezem mamy schizy ze cos za maly brzuch mam :| chociaz wagowo przytylam 10kg :( ale sie zrobil teraz jakos bardziej plaski... na boki sie przelal i spadl troche w dol... a podobno w dol leci dopiero pozniej :|

cykl pod tytulem "SLONINKA W GORACH i piknik pod wodospadem" oraz dlaczego w lustrze jestem szczuplejsza niz na zdjeciach??? w nawiazaniu do rozmowy w watku o wadze w ciazy:-D
do słonia to i jeszcze brakuje:tak: a już nie wsponę ile do słonucy w ciąży:-D:-D:-D:-p:-p:-p
śliczna mamusia ze ślicznym brzuszkiem a w tle śliczny widok:-D

dziewczyny a my z mezem mamy schizy ze cos za maly brzuch mam :| chociaz wagowo przytylam 10kg :( ale sie zrobil teraz jakos bardziej plaski... na boki sie przelal i spadl troche w dol... a podobno w dol leci dopiero pozniej :|

katarzyna nie masz się co przejmować ... moż dzidzia już się ułożyła do wyjścia...:tak:
pisałyśmy ostatnio dziewczynami na wątku głównym że już brzusszki opadają....
ajeśli masz wątpliwości że za mały... spójrz kilka stron wstecz i porównaj z moim;-)

katarzyna nie masz się co przejmować ... moż dzidzia już się ułożyła do wyjścia...:tak:
pisałyśmy ostatnio dziewczynami na wątku głównym że już brzusszki opadają....
ajeśli masz wątpliwości że za mały... spójrz kilka stron wstecz i porównaj z moim;-)

Kam slodki masz brzusio, ale najwazniejsze ze wiesz ze z bobaskiem wszystko ok... a moja gin nie potrafi go ani zwazyc ani zmierzyc... mowi tylko ze wszystko w porzadku... a mnie teraz juz to do szalu doprowadza i chyba jednak pojde do innego gin aby potwierdzic czy wszystko ok :( zaluje bo moj jest przeciwny a bez niego sie nie rusze bo nie dojade :(

Kam slodki masz brzusio, ale najwazniejsze ze wiesz ze z bobaskiem wszystko ok... a moja gin nie potrafi go ani zwazyc ani zmierzyc... mowi tylko ze wszystko w porzadku... a mnie teraz juz to do szalu doprowadza i chyba jednak pojde do innego gin aby potwierdzic czy wszystko ok :( zaluje bo moj jest przeciwny a bez niego sie nie rusze bo nie dojade :(
dzięuję:-D ...
a jeśli chodzi o Twoją gin....
chodziłaś do niej tyle czasu...a ona tak zawodzi.... może powinnaś na stałę zmienić gina....
nic nie szkodzi że przy końcówce ciąży jest inny,...
ważne żeby umiał i chciał odpowiedzieć na Twoje wątpliwści i pytania dotyczące ciąży i dziecka....

powinnaś zmienić gina jak najszybciej... a tamta niech się ....;-):-p

tez uwazam ze powinnas zmienic gina:wściekła/y::wściekła/y: a jesli tak bardzo nie chcesz robic tego przed porodem to idz na jakas konsultacje do innego gina nich zrobi porzadne usg bo przeciez zamartwisz sie tu nam:-:)wściekła/y::wściekła/y:

Kasiu daj zdjecie brzusia to ocenimy go:tak::tak::tak:

Banana bardzo ladny ciazowy brzusio masz:-)

reklama
Siedze któregos dnia na przystanku , czekałam na kumpelę i zagaduje mnie nagle babka.Tak na oko 55 lat:-Da który to miesiąc ciąży ?wiec jej mówię że 34 tc, że końcówka itp.A ta oczy jak 5 zł:szok:że co taki mały brzuch??Pani to chyba nie ma wód płodowych i będzie rodzić na sucho!!!tak mnie wkurzyła że odeszłam.
Co Ci ludzie mają jakąś fobię na punkcie wielkości brzucha???Skoro lekarz mówi że jest ok to ok chyba nie??? A że nie obrosłam w tłuszczyk za bardzo to tak kuje te stare baby strasznie, że az muszą krytykować.

Do góry