DarkAsterR
Fanka BB :)
Powodzenia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie dziękujęPowodzenia.
To nie jest zabobon, tylko kwestia hormonów. Moja fryzjerka nie podejmuje się rozjaśniania włosów ciazarnym, bo wielu kobietom nawet o ton wlosy się nie rozjaśnia.Ja bedac w ciąży.... 8 razy podchodziłam do farbowania włosów.. 2x fryzjer 6x farby drogeryjne i... ani razu wlosy w ciąży mi nie złapały farby
Tak ze zaczęłam wierzyć w zabobon ze w ciąży włosów się nie farbuje
Obecnie 2miesiace po porodzie i juz 2krotnie wlody farbowane, efekt jak przed ciąża![]()
Tylko mówisz o rozjaśnianiu a ja się farbuje na czarnoTo nie jest zabobon, tylko kwestia hormonów. Moja fryzjerka nie podejmuje się rozjaśniania włosów ciazarnym, bo wielu kobietom nawet o ton wlosy się nie rozjaśnia.
To samo jest z różnymi zabiegami, typu laminacja rzęs, która może się nie udać ze względu na nasze hormony ciążowe.
Ja od 3 lat nie farbuje włosów, polecam dać im odpocząć, włosy piękne jak u dziecka![]()
Chodziło mi ogólnie o zabiegi na włosach, bo rozmawiałam z nią na temat rosjasniania i powiedziała, że nie zrobiz więc ten przykład przytoczyłam.Tylko mówisz o rozjaśnianiu a ja się farbuje na czarno![]()
Farbuję włosy co miesiąc bo niestety siwa babuleńka ze mnieJa tez trochę odświeże postdzisiaj byłam na pierwszej, ciążowej wizycie u fryzjera na farbowaniu. Po wyjściu z salonu dopadła mnie schiza bo w salonie oczywiście było czuć farbę itd. Ja sama miałam farbowanie z rozjaśnianymi refleksami. Ja jak to ja zaczęłam się zastanawiać czy nie szkodzę tym dziecku. Jestem w 23tc i czasami mam takie przemyślenia, ze głowa mała.
![]()
Ja np. kremy na rozstępy stosowałam tylko w 2 trymestrze a w 3 używałam tylko tuszu do rzęs, takie miałam przemyśleniaJa tez trochę odświeże postdzisiaj byłam na pierwszej, ciążowej wizycie u fryzjera na farbowaniu. Po wyjściu z salonu dopadła mnie schiza bo w salonie oczywiście było czuć farbę itd. Ja sama miałam farbowanie z rozjaśnianymi refleksami. Ja jak to ja zaczęłam się zastanawiać czy nie szkodzę tym dziecku. Jestem w 23tc i czasami mam takie przemyślenia, ze głowa mała.
![]()