Mery
zakręcona pozytywnie
Hej dziewczyny ja byłam w pierwszej ciąży i mała zaczeła sie wiercić koło 17 tyg w następnej ciązy wszyscy mówią że to będzie szybciej bo juz wiadomo czego oczekiwać, ale to się chyba nie sprawdza bo jestem teraz już w 18 tyg i czekam i czekam i nic już nawet mój mąż się niepokoi że coś nie tak. Byłam na usg tydzień temu i widziałam bijące serduszko i skrzatek się ruszał więc się troche uspokoiłam ale wolałabym już coś czuć bo wtedy zawsze jest uczucie że wszystko ok bo przynajmiej się czuje że dzidziusiowi nic nie ma. CZekam jeszcze z niecierpliwością

myśli , że to gazy , albo przelewania , bulgotania. U mnie takie wczesne ruchy są " rodzinne " jak moja mama byla ze mną w ciąży , też tak wcześnie poczuła ruchy , ale babcia ją wyśmiała , powiedziała że to NIE MOŻLIWE !!! ale kobieta wie co czuje! Może musisz jeszcze troche poczekać, jeśli masz dużo wód płodowych , to one tłumią ruchy i możesz nie czuć , zależy to tez od położenia macicy , i łożyska. Ale brzusio masz piękny ! Nie martw sie twój dzidziuś pieknie rośnie !