magda17011
Fanka BB :)
a moja córeczke dopadła angina-smutno mi-biedulka moja:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zdrówka dla małeja moja córeczke dopadła angina-smutno mi-biedulka moja:-(
heheh bo my starsze juniorki jesteśmyczarna heh jesteś rocznik mojego małżona :-) Ty, Monika, Ola K. to prawie ten sam rocznik[/COLOR]
biedactwo ehhh jak nie urok to ..... szybkiego powrotu do zdrowia!!!!Rox, nadal 2w1, nia mam czasu teraz rodzićchociaż mała już zlazła tak nisko że siedzieć nie mogę :/ Z Zuzą już lepiej, dzisiaj jedzie do babci na leczenie, coby mnie nie zarazić. W sumie myślałam że będzie gorzej, to coś jak angina tylko z wysypką i spuchniętą buzią, a wszystkiemu winien paciorkowiec paskud jeden. Dobrze że się zdecydowałam iść z nią do lekarza jednak. Miłego weekendu dziewczynki
![]()

było przesympatycznie ale ZOO PRZEREKLAMOWANE!!!! wiadomo takie tereny dobre dla zwierząt ale nie dla zwiedzających

daissy ja też miałam miec CC ... obrócił się dzień przed planowanym zabiegiem ;-)
czarna ja tam sobie Zoo chwale bardzoale ja to taka powsinoga :-)))