Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a Ty jeszcze tutaj!!!!!!!!Spoko nie jest aż tak źle, jak byłam ostatni raz w szpitalu na patologii to były wystawione pudełka na ankiety i wszystkie panie położne takie milutkie że aż byłam w szoku. To samo na IP, jak nigdy. Pilnują teraz żeby pacjentki były zadowolone, widocznie się im oberwało![]()
daissy położne pracujące na oddziale wspominam bardzo dobrze 0 były super ugodowe i wiele łez śmichu i radości z nimi wylałam ! naprawde! a żadnej ankiety nie było
wychodze z założenia ze ludzie sa dla Ciebie uprzejmi kiedy i Ty jesteś uprzejmato działa
)))
Haloo gdzie reszta pilanek??????????????
P.S.a ja jakoś obco sie tu u was czuje niestety,dlatego wolę się nie udzielac-czuję jakbym przeszkadzała-sorki
kobieto co Ty bredzisz!!!! pisz piszzgłaszam sie,przez chorobe małej jakos wyleciałam z obiegu-angina okazała sie zapaleniem jamy ustnej-masakra.dzis już lepiej-Oliwka zaczęła jeść
P.S.a ja jakoś obco sie tu u was czuje niestety,dlatego wolę się nie udzielac-czuję jakbym przeszkadzała-sorki
aaaaaaa tak to jest Ja się człek nie słucha
pogoda super
ale ja zła bo uparłam sie u fryzjera na grzywe podczas kiedy Adaś ( fryzjer ) stanowczo odradzał a ja sie uparłam i wyc mi się chce teraz
a po za tym pogrzeb - babcia mi zmarła ...
jakiś kiczowaty tydzień mam
a no i @ sie przyplątała

Rox, wyrazy współczucia
A ja zamiast rodzić walczę z grzybicą która mi się przypałętała po ostatniej wizyciei nie wiem co teraz
mam nadzieję że nie będzie CC...
I do tego mój stary wysłużony tv zrobił bum, nadymił i padł...
Na szczęście z Zuzanką wszystko już ok i dzisiaj wraca do mnie do domku))

ehhh kocham takie momenty