• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Tu kilka zdjęć więcej:
Maja | Facebook

U nas lepiej, żółtaczka mija :-) ja powoli radzę sobie z pogryzionymi sutkami i nawałem pokarmu, czuje się ok, dzisiaj nawet nawiedziłam galerię kasztanową :-)
Nie mogę się już doczekać pierwszego spacerku z wózkiem :-)

reklama
Witam Dziewczyny

cass o gratulacje!

Ja sama już nie mogę się doczekać, coraz ciężej mi. Rosnę :tak::tak::tak:
W domu mamy remont i kupę bałaganu. Za Nikosiem ledwo co nadążam!!!
Chciałam mu kupić łóżko do pokoju, ale po testach na innym ciągle spada, wierci się. Więc chyba muszę kupić drugie łóżeczko :no:

Mój problem z woreczkiem żółciowym nadal trwa. Mam dietę a i tak kolejny atak zaprowadził mnie na pogotowie! Na szczęście operacja odwleczona:szok::szok:

Zrobiło się smutno i ponuro!!! Szkoda że lato tak szybko minęło!!

Pozdrawiam cieplutko wszytskie laseczki !!!:tak::tak::-):-)
P1250974.JPG

Ostatnia edycja:
bredzelek Ty chudzielcu :-)

Cass poniedziałek ponoć ma być słoneczny :-) ale ja w poniedziałek w godzinach południowych to ja niestety siedzę na uczelni grr :/

bredzelek Ty chudzielcu :-)

Rox staram się trzymać dietę bo w poprzedniej ciąży przytyłam o 10 kg za dużo i ciężko było to zrzucić :tak:

Mam zupełne ZAĆMIENIE co do imienia .... mówię na niego Gucio i tak się przyzwyczaiłam że myślałam czy nie może być Gustaw :)

Może pomożecie mi z imieniem???

Ostatnia edycja:
Cass, Majeczka jest przesłodka. Ma piękne ciemne oczka i równie piękną czuprynkę :-D:-D:-D:-D

Bredzelek, mimo, że sama jestem w ciąży to jakoś tym razem nie mam typu na męskie imiona :no: Sami nawet nie wzięliśmy opcji pomyłki przy USG i nie wybraliśmy męskiego imienia :no::szok: Ogólnie podoba mi się: Witold, Michał, Rafał i Bruno. Gustaw raczej nie jest w moi typie, ale ja jestem wyrozumiała i twierdzę, że to rodzicom ma się imię podobać a nie innym ludziom :tak:;-):-D

Co do imienia, to już zostaliśmy skrytykowani za nasz wybór - Roksana :dry::wściekła/y:

A dziś u nas zimno jak diabli. Witek szedł do przedszkola już w cieplejszej czapce, szaliku i rękawiczkach :dry: Brrr. Jutro chyba wybiorę się na badania krwi, moczu i o zgrozo krzywej cukrzycowej :baffled:

Magda co do twojego pytanka o sale wiem że kiedyś Classic szedł na taki układ że dawał sale a żarełko swoje:tak::tak::tak:

Cass ale piękności!!!!!!!!! Kurde szkoda ze juz mam swoją upragnioną trójeczkę brzdąców:cool2::cool2::cool2:

Bredzelek bosko wyglądasz z brzusiem;-);-) a to już pewne że mężczyzna będzie:-p:-p Co do imionek to jest temat rzekaaaaa a moje typy są mało typowe:-D:-D:-D jak np Dacjan, Kryspin, a z bardziej osłuchanych Miłosz (Miły)

Monika powodzenia na badankach:tak::tak: a glukozy współczuje bryyy aż do teraz mnie wstrząsa po niej:-D:-D:-D
A krytyką się nie przejmuj :tak::tak::tak:
Ja sądziłam ze Samuel jest naprawde mało spotykanym imieniem a w bloku obok mój synek ma kolegę o tym samym imieniu ale rok młodszego:-p:-p

reklama
Bredzelek ja z Boo przytyłam za duzo i teraz te 10 kg na plusie mam nadal :eek: heeelppp co do imienia GUSTAW jest zarąbisty !!! bardzo mi się podoba !!! baaaardzo :-) tylko sprawdz jeszcze jak z nazwiskiem się "komponuje"
no a moim typem jest Filip i Borys jak widać Boo juz jest wiec jesli kiedyś trafi mi sie jesze jedno dziecko i bedzie to chłop to bedzie Fifi :-)

czarna zawsze możesz mieć 4kę :-D

Monika brrr glukoza a fuuuuj !!!! co do krytyki - nigdy nikomu nie dogodzisz :-) jak się jednemu ukłonisz to drugiemu się wypniesz :-) Roxy to sliczne imie :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry