Monika77
Fanka BB :)
No i na badania nie poszłam
Zapomniałam wczoraj kupić pojemniczek na siuśki ;-) Jutro pójdę.
Ja się krytyką imion nie przejmuję
Jak wybraliśmy imię Witold to wszyscy się dziwili, że wybraliśmy takie stare imię. A teraz wszyscy dookoła są w szoku, że to tak dawno niespotykane imię jest i jest śliczne
;-)
Pamiętam, że siorka wybrała imię Amelka i Jasiu (całe szczęście urodziła się Amelka) ;-) Wówczas żadne z tych imion mi się nie podobało, ale przywykłam i teraz nie wyobrażam sobie by moja siostrzenica miała inne imię

U nas nadal zimnica. Rano miałam na 4 piętrze -1 st.
A na czwartek zapowiadają silne wiatry i odczuwalną temp. -10 

Zapomniałam wczoraj kupić pojemniczek na siuśki ;-) Jutro pójdę.Ja się krytyką imion nie przejmuję
Jak wybraliśmy imię Witold to wszyscy się dziwili, że wybraliśmy takie stare imię. A teraz wszyscy dookoła są w szoku, że to tak dawno niespotykane imię jest i jest śliczne
;-)Pamiętam, że siorka wybrała imię Amelka i Jasiu (całe szczęście urodziła się Amelka) ;-) Wówczas żadne z tych imion mi się nie podobało, ale przywykłam i teraz nie wyobrażam sobie by moja siostrzenica miała inne imię

U nas nadal zimnica. Rano miałam na 4 piętrze -1 st.
A na czwartek zapowiadają silne wiatry i odczuwalną temp. -10 

heeelppp co do imienia GUSTAW jest zarąbisty !!! bardzo mi się podoba !!! baaaardzo :-) tylko sprawdz jeszcze jak z nazwiskiem się "komponuje" 
Ale udało się bez tego ;-)