KropkaA
Mama Juleczki 2008 :)
My kupilismy nowy materac jakies 2 tygodnie temu na rynku, bo ten co miałam to zrobił sie smierdzący bardzo, Julka nagminnie zalewała go soczkami, mlekiem i czasami siuśkami, no i po czasie jak to wszystko zaczeło fermentowac to nie można było wytrzymać tak śmierdział, nie pomagały zadne szorowania czy wietrzenia
Co sobote stoji taki pan na rynku i sprzedaje łóżeczka i akcesoria do niego (pościele, kolderki, poduszki, materace...) Stoi tylko w soboty i do 13 godziny, ostatnio miał tylko 2 materace: kokos-gryka i sylikonowy. My kupiliśmy ten sylikonowy za chyba 70 zł, kokos-gryka był troche droższy.
Ale zimno sie zrobiło...

Niecierpie takiej pogody...
Do tego mam mega dołka :-( Czuje sie pusta, bez planów, bez marzeń, mam wrażenie że życie mi ucieka, a ja stoję w miejscu :-
-
-( czuję ze czegos mi brakuje ale do końca nie wiem co to jest, chce cos zmienić a nie wiem od czego zacząć.... Ehhhh taka jestem smutaśna, becze bez powodu, i tylko bym jadła i jadła... No i schudnąć bym chciała z 5-7 kg a jakos mi chęci i zapału brakuje 
Co sobote stoji taki pan na rynku i sprzedaje łóżeczka i akcesoria do niego (pościele, kolderki, poduszki, materace...) Stoi tylko w soboty i do 13 godziny, ostatnio miał tylko 2 materace: kokos-gryka i sylikonowy. My kupiliśmy ten sylikonowy za chyba 70 zł, kokos-gryka był troche droższy.Ale zimno sie zrobiło...

Niecierpie takiej pogody...Do tego mam mega dołka :-( Czuje sie pusta, bez planów, bez marzeń, mam wrażenie że życie mi ucieka, a ja stoję w miejscu :-

Co wy takie smutaśne?
Bylam odebrać nowiuśki dowód osobisty
Chwilę odsapne i muszę lecieć po dziecię do przedszkola.