• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Ja też bym chętnie otworzyła usta do kogoś innego niż Mąż i dzidzia... Zupełenie zdziczałam na odludziu. Poród sie zbliża, remont nie kończy, a ja zastanawiam się jak sobie poradzę.

Ech...

reklama
Monia najbliższy to 4 listopada :-) wolny on całkiem nie jest bo mam zajecia od 8 do 10 :-) ale później żadnych planów :-) po za celebrowaniem czasu z moim dzieckiem ;-)

oo był temat materacy dla dziecka.
Ja dziś właśnie byłam u producenta na Lotniczej w TOPI - pan mi polecał materacyk z samego kokosa do łóżeczka 140-70 w cenie 110zł, chudy taki, 5-6cm maxymalnie.
za 89zl z allegro kupiłam więc dziś materacyk z atestem Kokos-Pianka-Gryka, 10cm i z dostawą do domu :-D

W galerii dziecięcej na Styki jak patrzyłam na materacyki to były droższe niż na allegro.

bredzelek ślicznie wyglądasz.

cześć wszystkim... ja mam kryzys... dieta ograniczona na maxa, a Maja wciąż stęka i się pręży i popłakuje a ja nie wiem co jej jest. Dostałyśmy czopki Viburcol, próbowałyśmy espumisanu, skończyło się zielonożółtą śluzowatą kupką... i tak piąta noc z rzędu nieprzespana. nie są to typowe kolki bo mała nie płacze, ma tylko twardy brzuszek i straaasznie stęka i ma taką "bolącą" minkę :-( masowanie i kładzenie na brzuszku też nie pomaga.
A Zuza wczoraj miała coś dziwnego poszła spać koło 14 obudzila się z temp. 37,5. o 19 już było 39,3, więc dałam jej Panadol i poszła spać. Do tego cały dzień nie chciała nic jeść oprócz płatków z mlekiem na śniadanie. Przespała całą noc, gorączka spadła i dzisiaj nic...
Nie mam pojęcia co to było... wczoraj aż się poryczałam z tego wszystkiego i już nie wiedziałam o którą z nich bardziej się martwię..

Może ja też się z Wami spotkam chociaż na chwilę... jak nie będzie żadnych sensacji z dzieciakami to może się uda.

Ostatnia edycja:
oo był temat materacy dla dziecka.
Ja dziś właśnie byłam u producenta na Lotniczej w TOPI - pan mi polecał materacyk z samego kokosa do łóżeczka 140-70 w cenie 110zł, chudy taki, 5-6cm maxymalnie.
za 89zl z allegro kupiłam więc dziś materacyk z atestem Kokos-Pianka-Gryka, 10cm i z dostawą do domu :-D

W galerii dziecięcej na Styki jak patrzyłam na materacyki to były droższe niż na allegro.

bredzelek ślicznie wyglądasz.

kliwia dzięki za komplement :tak:

A jeśli chodzi o materac to na Allegro są tańsze Kokos-Pianka-Gryka niż w pile razem z przesyłką?

cass spróbuj tego - kup w aptece, ponoć działa - na kolkę

A z gorączką ja miałam taką samą sytuację, jeśli to tylko gorączka i znikła to nie martw się. W Taki z czymś, gorzej gdyby jej nie było a objawy inne tak.

Ostatnia edycja:
cass weź nalej ciepłej wody do termosu, owiń go w cienki kocyk i przykładaj małej do brzuszka ... to przyniesie jej ulgę .. jak i samo kładzenie na brzuszku - gazy zebrane zaczną sie ulatniać pupką ;-)
3maj sie ciepło i dzielnie - z dnia na dzień będzie lepiej !!!

Dzień dobry, przedstawiamy się My - pyzy trzy :-)

Zobacz załącznik 294852Zobacz załącznik 294851Zobacz załącznik 294850
pencil.png

Hello babencje
Wpadam po przerwie ale miałam szpital w domku (tzn jeszcze mam) ale juz wychodzimy na prostą. Tak to jest dziecko +przedszkola = CHOROBY!!!!

Cass malutka to słodzinka a Zuzia jest uroczą blondyneczką!!!!

Bredzelek też uważam że na allegro kupisz taniej:)))
i to zapraszam do Piły na ploteczki:))

Kropka głowa do góry Ja co drugi dzień mam taki stan jak Ty:(((

Magda przyjmujemy bez gadania:)))

I Ja się pisze na spotkanko i nawet 04.11 mi pasuję ( na dzień dzisiejszy:) Bo jak wszystko będzie dobrze to akurat będę z małym szła na bilans, a że lekarza mam na Okrzei więc Niko jak i kawka u Moni jest mi na rękę:))))

reklama
Bredzelek, póki co ciężko nie jest bo: 1.Maja duzo śpi, 2. Zuza chodzi do przedszkola, 3. Małż ma urlop, który w czwartek mu się kończy i od piątku do roboty na 4 zmiany więc wtedy zacznie się masakra... już się bję. Maja nadal niespokojna, na razie nic nie pomaga :-( za chwilę będę tylko na wodzie mineralnej bo już nie wiem co jej szkodzi, tym bardziej że 1 tydzień jadłam wszystko i nic jej nie było a teraz jak na złość...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry