Monika77
Fanka BB :)
Witam was zimową porą
;-)
Mąż już wykurowany, ale Witek nie i nadal siedzi w domu
Tym razem nie udało się obejść bez antybiotyku
Na dodatek mnie też coś łapie
Już mam dość tych chorób.
Może któraś ma do sprzedania stojak do wanienki na 100 cm? Przy Witku nie używaliśmy czegoś takiego, ale od zeszłego roku mąż ma problemy z kręgosłupem i nie chcę za bardzo forsować jego pleców przy dźwiganiu pełnej wanienki
Cass, ale się narobiło
To Majeczka się nacierpiała. Z jednej strony dobrze, że jej porobili tyle badań, bo z tą buźką to byś sobie sama nie dała rady. Jedynie co mogę ci polecić to zrób sobie jeszcze badanie na bakterie, bo opiekując się córcią sama mogłaś przejąć od niej te paskudztwa i nawet o tym nie wiesz. A z tym USG to jestem w szoku. Ciekawe co jej tam wyszło?
Aha, na Wojska Polskiego nie ma już Ortosu. Jest tylko na Podchorążych.
Czarna, piękne łóżeczko i bardzo ładna sypialnia
Dzięki ci za propozycję. Jeszcze chwilkę poczekam i w razie czego będę dzwonić. Mam do ciebie numer telefonu ;-) A z tymi wypadkami to zawsze tak jest - jak jesteś sama to zawsze się coś dzieje. Oby tylko nic nie wyszło Córce.
Rox, cudny jest twój synek
Taki kolorowy 

;-)
Mąż już wykurowany, ale Witek nie i nadal siedzi w domu
Tym razem nie udało się obejść bez antybiotyku
Na dodatek mnie też coś łapie
Już mam dość tych chorób.Może któraś ma do sprzedania stojak do wanienki na 100 cm? Przy Witku nie używaliśmy czegoś takiego, ale od zeszłego roku mąż ma problemy z kręgosłupem i nie chcę za bardzo forsować jego pleców przy dźwiganiu pełnej wanienki

Cass, ale się narobiło
To Majeczka się nacierpiała. Z jednej strony dobrze, że jej porobili tyle badań, bo z tą buźką to byś sobie sama nie dała rady. Jedynie co mogę ci polecić to zrób sobie jeszcze badanie na bakterie, bo opiekując się córcią sama mogłaś przejąć od niej te paskudztwa i nawet o tym nie wiesz. A z tym USG to jestem w szoku. Ciekawe co jej tam wyszło?Aha, na Wojska Polskiego nie ma już Ortosu. Jest tylko na Podchorążych.
Czarna, piękne łóżeczko i bardzo ładna sypialnia
Dzięki ci za propozycję. Jeszcze chwilkę poczekam i w razie czego będę dzwonić. Mam do ciebie numer telefonu ;-) A z tymi wypadkami to zawsze tak jest - jak jesteś sama to zawsze się coś dzieje. Oby tylko nic nie wyszło Córce.Rox, cudny jest twój synek

Taki kolorowy 

W zeszłym roku mężowi wypadł dysk i przez miesiąc leżał plackiem na łóżku
Miał robioną rehabilitacje i inne zabiegi ale musi oszczędzać kręgosłup 

Skoro chcą mieć podatki jak w UE to niech zarobki też nam dadzą takie jak tam
i przenieśli się na Podchorążych