Monika77
Fanka BB :)
Dzień dobry koleżanki.
Ja mam dziś jakiegoś doła. Mój synek znów wpadł w jakiś dziwny nastrój i tęsknotę za tatusiem, którego nota bene ma na co dzień w domu. A na dodatek w Dzień Dobry TVN był program o chorych dzieciach i jakoś mi się źle zrobiło :-( Muszę się chyba wziąć za jakieś konkretne prace, by nie myśleć negatywnie.
Wczoraj zaczęłam robić kartki z życzeniami świątecznymi. Jak skończę to się wam pochwalę
;-)
Kwiatuszek, życzę wam powodzenia w tych staraniach. Nie nastawiaj się na żadną płeć, najważniejsze by się zrelaksować. Wtedy latwiej zajść w ciążę
A Chodzież to przecież rzut beretem od Piły
;-)
Rox, teraz to możesz poszaleć w tak dużym mieszkaniu ;-) A ta zmywarka to faktycznie cudo
Jak ja mogłam żyć bez tego urządzenia?
Kochana, życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia. Nie gadaj za dużo to szybciej wrócisz do normy
;-)
Ja mam dziś jakiegoś doła. Mój synek znów wpadł w jakiś dziwny nastrój i tęsknotę za tatusiem, którego nota bene ma na co dzień w domu. A na dodatek w Dzień Dobry TVN był program o chorych dzieciach i jakoś mi się źle zrobiło :-( Muszę się chyba wziąć za jakieś konkretne prace, by nie myśleć negatywnie.
Wczoraj zaczęłam robić kartki z życzeniami świątecznymi. Jak skończę to się wam pochwalę
;-)Kwiatuszek, życzę wam powodzenia w tych staraniach. Nie nastawiaj się na żadną płeć, najważniejsze by się zrelaksować. Wtedy latwiej zajść w ciążę
A Chodzież to przecież rzut beretem od Piły
;-)Rox, teraz to możesz poszaleć w tak dużym mieszkaniu ;-) A ta zmywarka to faktycznie cudo
Jak ja mogłam żyć bez tego urządzenia?Kochana, życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia. Nie gadaj za dużo to szybciej wrócisz do normy
;-)
Mam nadzieję że się nie mylę

;-) A Mrozy mają być. Słyszałam, że tegoroczna zima ma być tak samo mroźna i śnieżna jak ta poprzednia