• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Dzień dobry koleżanki.
Ja mam dziś jakiegoś doła. Mój synek znów wpadł w jakiś dziwny nastrój i tęsknotę za tatusiem, którego nota bene ma na co dzień w domu. A na dodatek w Dzień Dobry TVN był program o chorych dzieciach i jakoś mi się źle zrobiło :-( Muszę się chyba wziąć za jakieś konkretne prace, by nie myśleć negatywnie.
Wczoraj zaczęłam robić kartki z życzeniami świątecznymi. Jak skończę to się wam pochwalę :tak:;-)

Kwiatuszek, życzę wam powodzenia w tych staraniach. Nie nastawiaj się na żadną płeć, najważniejsze by się zrelaksować. Wtedy latwiej zajść w ciążę :tak: A Chodzież to przecież rzut beretem od Piły :tak:;-)

Rox, teraz to możesz poszaleć w tak dużym mieszkaniu ;-) A ta zmywarka to faktycznie cudo :tak: Jak ja mogłam żyć bez tego urządzenia?
Kochana, życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia. Nie gadaj za dużo to szybciej wrócisz do normy :tak:;-)

reklama
Czarna fajne wspomnienia z porodówką, prawda? Pod warunkiem, że to już "odhaczone" i się bólu nie czuje :-)

Podpowiadam: Philips :-), ognisko, Płotki :-)

No proszę długo ukrywałaś ten fakt:))))
Nie mam pewności ale jednynie mogę Cię przykleić do żony Grzegorza:rolleyes: Mam nadzieję że się nie mylę:-D:-D:-D
Szkoda że na tym spotkanku nic nie wspomniałaś;-)

mamstud ja codziennie w głowę zachodzę jak pomieściłam tyle rzeczy na tak małej powierzchni :szok:
i radocha z mieszkania nieziemska :-)
najbardziej to się jednak cieszę ze zmywarki - bo nienawidzę myć naczyń .. no nie znoszę !

czarna ee tam szczęście ;-) a ile złotówek na koncie mniej .... hehehe
stare masz te dzieci :-) a Ty taka młoda przecie !!!!

monika 60m2

mam anginę :-( nosz choinka jasna ... ja głosem pracuje ... ehh ;/
uszy mnie potwornie bolą ...goroczka 39 ..dostałam antybiotyk - liczę ze jutro bedzie ciut lepiej ,.,

Ojjjj zdrówka i oby mały Boo nie załapał!!!!!
A zmywarka to moja druga przyjaciółka:-p:-p:-p

Monika ojjj ślicznie dziękuje w imieniu Laurunia. Bardzo dziękuję:tak::tak:
Ja z każdą ciążą nawet na końcówce chodziłam co 4 tyg:tak:

Wiecie co, wczoraj wybrałam się z małym do Tesco i odcinek na bydgoskiej ta prosta do torów pokonałam w prawie 1h!!!! już miałam ochotę zadzwonić po naszego prezydenta by przyszedł i pchał mój wózek. Przecież to jest nie do dopuszczenia aby główne chodniki były nie przejezdne!!!!!!

Wiecie co, wczoraj wybrałam się z małym do Tesco i odcinek na bydgoskiej ta prosta do torów pokonałam w prawie 1h!!!! już miałam ochotę zadzwonić po naszego prezydenta by przyszedł i pchał mój wózek. Przecież to jest nie do dopuszczenia aby główne chodniki były nie przejezdne!!!!!!

trzeba było dzwonić !!!!

w ogóle drogowcy jak zwykle zaskoczeni że zimą ..pada śnieg ..ehh
ja kocham zimę ale jako kierowca który zakopuje się co chwile w błocie śnieżnym mam ochotę kogoś ukatrupić !!!

Ale tu pusto :szok:
Dziś mamy straszną pogodę :eek: Najpierw padał śnieg, a teraz deszcz. Za to w nocy mają przyjść przymrozki i wszystko zamarznie. Jutro będzie jazda :szok:

Monika bo jak Cię pacnę :-D ale nie.. tyś w ciąży nie mogiem :-) jaka jesień ? spadł pierwszy śnieg - jest zimaaaa :-D

ej ponoć mega mrozy mają być :eek:

Nie pacaj, nie :no:;-) A Mrozy mają być. Słyszałam, że tegoroczna zima ma być tak samo mroźna i śnieżna jak ta poprzednia :dry:

dziewczyny jaka szczepionka szczepia w szpitalu noworodki na wzw b ? ta z rtecia? A czy mozna odmowic tej szczepionki w razie co? i zakupic ta bez rteci?

Nie mam pojęcia :no: Nawet nie wiem, że są jakieś z rtęcią i bez :confused: :zawstydzona/y:

Kliwia i Ja nie mam zielonego pojęcia. Może najlepiej zapytaj położnej.

Ehhh pojechaliśmy z M po hurtowniach i sklepach za prezentami i wróciliśmy z niczym, wiec zakasam rękawy i zasiadam do allegro, ale wiadomo jaka to robota jak smerfy biegają i co chwile przeszkadzają. Chyba z dwa dni mi to zajmie:)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry