• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Ale ślizgawica :szok: Idąc z Witkiem do przedszkola myślałam, że sobie nogi połamię :eek: Masakra.

Ja mam łazienkę i kibelek wysprzątane na cycuś. Wiadomo przed samymi świętami umyję ponownie armaturę i podłogę, ale cała reszta będzie już wysprzątana :tak: Zostały mi jeszcze szafki w kuchni do obmycia i finito z takiego grubego sprzątania :tak:

No i muszę się pochwalić - spakowałam torbę do szpitala :tak:;-)
A łóżeczko dostaniemy od znajomych, ale to pewnie krótko przed terminem porodu :confused2: Dobrze, że w ogóle będzie ;-)

Roxana, Borysek chodzi pięknie i wiadomo co go może do tego zachęcić :-D:-D:-D:-D Ale jak widzę na początku stół był lepszy niż telefon ;-):-p
Kobieto wyglądasz rewelacyjnie! I widzę, że wróciłaś do swojego koloru włosów ;-):-D:cool2: W rudych podobasz mi się najbardziej :tak:

Cass, trzymam za was kciuki. Obyście szybciutko wyszły z tego szpitala.

Czarna, nie zazdroszczę tego zapalenia spojówek :no: Od czego Laura tak łapie to dziadostwo?

reklama
Roxana, I widzę, że wróciłaś do swojego koloru włosów ;-):-D:cool2:

:-D :-D :-D hihi do najmojszego z mojszych kolorów "wróciłam"

ale w środę jeszcze jade znów do fryzjera o 2-3 tony rudy przyciemnić gdyz albowiem miałam dekoloryzacje i kolorek sie szybko wypłukuje i taka marchewa że szok :-)

dzięujemy z Boo za wszystkie miłe słowa

Kliwia tak można ... ale musisz zamówić w aptece szpitalnej - wybulisz troche za ta niertęciową ...

MÓJ SYNEk CHODZI NA NA NA NA :-D

Wielkie Gratulacje !!!!:-D:-D:-D

A ja już po wizycie u gina, Bubu nie zamierza wyjść, wszystkie parametry w normie. Być może wypakuje sie po świętach tak jak chciałam :tak:
Ale mam pozwolenie na wysiłek, więc sprzątamy z Mężem przedświątecznie :-D

czarna na razie 5 kg :) ale walcze walcze ... mam chwile postoju ...ale do końca miesiaca mam zamiar ważyć 65 kg ... brakuje mi jeszcze 4 .. siem nie poddam:)
dziękować w imieniu Boo i swoim :-)
eee no ja bym powiedziała ze z 10 Ci ubyło:tak::tak::tak:

Wielkie Gratulacje !!!!:-D:-D:-D

A ja już po wizycie u gina, Bubu nie zamierza wyjść, wszystkie parametry w normie. Być może wypakuje sie po świętach tak jak chciałam :tak:
Ale mam pozwolenie na wysiłek, więc sprzątamy z Mężem przedświątecznie :-D
No chyba jednak plany planami ale cos czuję że po tych porządkach szybko wyladujesz na IP:-p

Monika no gratki w końcu torba spakowana:))))
Co do Laury to nie mam zielonego pojęcia niby starałam się wychowywać ją nie sterylnie ale widocznie zarazki przedszkole są silniejsze:nerd:

I znowu sypie śnieg :baffled: Dzisiaj trochę lepiej mi się szło do tego przedszkola i to hyba dzięki temu, że nowy śnieg napadał i jakoś mniej ślizgo było niż wczoraj.
Dzisiaj była u mnie położna środowiskowa. Miła kobieta. Zostawiła mi parę książeczek, sprawdziła jak tętno małej (137, więc wszystko gra).
Dzisiaj po południu jedziemy z mężulkiem kupić komódkę do sypialni i może jeszcze dam radę dziś z Witkiem upiec ciasteczka korzenne. Jak nie dziś to w czwartek. Mąż przynajmniej będzie miał czas na naukę, bo jeszcze teraz w niedzielę ma egzamin :baffled:

:-D :-D :-D hihi do najmojszego z mojszych kolorów "wróciłam"

ale w środę jeszcze jade znów do fryzjera o 2-3 tony rudy przyciemnić gdyz albowiem miałam dekoloryzacje i kolorek sie szybko wypłukuje i taka marchewa że szok

Ale za to jaka piękna ta marchewka. Przynajmniej mi się podoba :tak:;-):-D

Bredzelek, to fajnie, tylko nie przesadź z tymi porządkami, bo faktycznie jeszcze zaczniesz rodzić :tak:;-)

Czarna, zarazków to się Laura może nabawić wszędzie, nawet w sklepie. A wiadomo, że z takimi brzdącami to ciężko dojść do ładu i składu i wytłumaczyć im, żeby brudnymi rączkami nie przecierały oczka :no: Myślałam raczej, że może miała kontakt z kimś kto miał akurat zapalenie spojówek. Podobno bardzo szybko to dziadostwo przenosi się z osoby na osobę.
Byłyście wczoraj u lekarza? Co wam powiedział?

Melduje się po szpitalu.. wypuścili nas dzisiaj, torbieli w brzuszku jeż nie ma, za to mamy problem z serduszkiem, szkoda gadać.. napiszę o co chodzi jak dojdę do siebie... :-(

A u mnie porządki i porządki aż mi się .... chce:))))

Melduje się po szpitalu.. wypuścili nas dzisiaj, torbieli w brzuszku jeż nie ma, za to mamy problem z serduszkiem, szkoda gadać.. napiszę o co chodzi jak dojdę do siebie... :-(

Kurde Cass może to jakieś pozostałości po ostatnich infekcjach!!!! Trzymaj się kochana i jak coś pisz nam tutaj!!!
Jaki lekarz ja badał??? Osiecki???

Monika byłam wsio OK i lekkie zapalenie spojówki (jedno oko) możliwe że to przez wiatr jaki ostatnio hulał!!! Ale już jest wsio OK no ale kropelki musi dostać przez 5 dni.
Kartki I klasa!!!!!!
Ja poczekam aż moja Laura bardziej wprawi się w pisownie i może na Wielkanoc zrobię z nią:)))

Dziś już troche ze mną lepiej. Maja mała robione echo serduszka bo pani dr poprzednio słyszała jakieś szmery. Podczas badania wyszło że Majka ma małą dziurkę w przegrodzie między przedsionkami. Na dzień dzisiejszy nie stanowi to żadnego zagrożenia, mamy się zgłosić do kardiologa za pół roku, żeby sprawdzić czy to zarośnie czy może się powiększy i wtedy zdecydują co robić. Ja kurczowo uczepiłam się myśli że wszystko się zrośnie i staram się o tym nie myśleć ale wczoraj byłam w takim szoku że nie wiedziałam co ze sobą zrobić... najważniejsze że jesteśmy już w domu bo Majka znów złapała katar w tym szpitalu i była strasznie niespokojna. Po tych wszystkich badaniach przespała wczoraj cały dzień i całą noc z przerwami na karmienie. A dzisiaj piękny uśmiech na dzień dobry dla mamy :-)
Monika, kartki piękne :-) Ja już wszystkie prezenty mam kupione, więc mogę zabrać się za sprzątanie, pierogi i pierniczki, no i odpoczywanie. Pierwszy raz nie będę musiała w wigilię latać za prezentami :-)

reklama
Cass z tego co się orientuję to niby dość często spotykana jest ta dziurka w serduszku i zazwyczaj do bodajże 2 roku zycia sama się ładnie zrasta:tak::tak::tak:
Będize dobrze i tego się trzymajcie:tak::tak::tak:

A mnie jeszcze czeka bieganie za prezentami ale na razie jestem uziemiona w domku z dziećmi :dry: Ehhh OBIECUJE SOBIE W PRZYSZŁYM ROKU MIEĆ PREZENTY MIESIĄC PRZED!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry