• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
Witam Pilanki! Przekazuję wieści od kliwii :-):-):-)

" O 23 odeszły mi wody. Zuzia przyszła na świat siłami natury o 5:40, ważąc 3460 i mierząc 53 cm. Jest śliczna. Pozdrawiamy już we trójkę :-)"

Ja już widziałam Zuzię na zdjęciu! Potwierdzam - przepiękna! :-)

Ale piękny prezent na sama święta!!!
GRATULACJĘ NICH MALUTKA ZDROWO SIĘ CHOWA!!!
Mamstu a Ty nie bądź taka i wrzuć nam fotkę!!!!!

Bredzelak a Wy jak sie trzymacie????

Monika ta Poradnia jest w internacie przy ekonomiku. Ale o ile sie nie myle dla takich młodszych dzieci jest wejscie od ulicy.

Oż Ty:dry::dry::dry:

A co do naszej sprawy, zgadłam????

Tak, zgadłaś :-) Pytałaś dlaczego nie odezwałam się na ognisku, cóż.... nie wiedziałam, że to Ty! Dopiero po powrocie do domu i odpaleniu BB, zorientowałam się, że miałam do czynienia z Czarną :-) Imię Waszego synka mi podpowiedziało. Mam nadzieję, że jeszcze nadarzy się okazja na ploteczki na żywo.

Kliwia gratulacje !!!! Mnóstwa radości z odkrywania macierzyństwa nowości :-)

Mam też i smutniejszą wiadomość ;-(

Cass do mnie napisała... Majeczka się pochorowała i dziś ok 18 jadą do szpitala i jeśli ma zapalenie ucha i dostanie antybiotyk nie wiadomo czy nie zostaną tam przez święta..Zuzka też z gardełkiem zawalonym ...

bidulki ...

Cześc kobitki. Ale dziś zasypało, co? ;-) Tak ładnie wszystko wygląda a jak sobie pomyślę, że na święta znpowu ma przyjść odwilż to mnie trafia.
My mieliśmy wczoraj małego zonka. Miałam pierwsze skurcze i mój mąż co chwilę mnie pytał czy wszystko jest ok. Mam nadzieję, że to były te przepowiadające a nie już te konkretne. Z Witkiem też z miesiąc wcześniej miałam co wieczór przepowiadające, a 14 stycznia wieczorem nieregularne ale konkretniejsze, a o 1 w nocy akcja porodowa była już w toku :dry:
Kurcze, ja nie chcę rodzić w tym roku :no: Muszę dotrwać do nowego roku, zbyt dużo spraw mam jeszcze do załatwienia :baffled:

Kliwia, gratuluję wydania na świat małej Zuzi. Niech malutka zdrowo wam rośnie i obyście obie szybko wróciły do domku :-D:-D:-D

Czarna
, dzięki. Już wiem gdzie jest ta Poradnia.

Cass, kurcze, współczuję wam. Niech dziewczynki szybciutko zdrowieją. Trzymam za was kciuki i ślę dobre fluidki.

Kobitki, a jak wam idą przygotowania do świąt? My dziś mamy w planach ubieranie choinki.
A i trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki. Idę na konsultacje do drugiego okulisty.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry