czarna79
Fanka BB :)
My mieliśmy dzisiaj w przedszkolu Jasełki Laury. Normalnie cycuś glancuś

ehhh emocji co nie miara ale córcia pięknie się spisała

Miałam dzisiaj ambitne plany zakupowe ale warunki atmosferyczne jak zwykle je przekreśliły
Cass kurde oby ten rok się dla was skończył!!!
Rox wiesz moze co u nich????
Mamstud kto wie może "nasi" Panowie znów wadną na pomysł jakiegoś spotkanka rodzinnego

Monika pewnie to pzrepowiadajace ale Trzymaj się jakby nie patrzeć prawie 36 tydz

Za okuliste kciuki zaciśnięte!!!
Co do choinki u nas od soboty stoi ale był to głupi pomysł bo mały nagiminnie ją terroryzuje
Porządki wieksze zrobione a w czwartek gotowanko i ostatnie sprzątanie

Bredzelku czyżby????? tak cichutko siedzisz

ehhh emocji co nie miara ale córcia pięknie się spisała

Miałam dzisiaj ambitne plany zakupowe ale warunki atmosferyczne jak zwykle je przekreśliły

Cass kurde oby ten rok się dla was skończył!!!
Rox wiesz moze co u nich????
Mamstud kto wie może "nasi" Panowie znów wadną na pomysł jakiegoś spotkanka rodzinnego

Monika pewnie to pzrepowiadajace ale Trzymaj się jakby nie patrzeć prawie 36 tydz

Za okuliste kciuki zaciśnięte!!!
Co do choinki u nas od soboty stoi ale był to głupi pomysł bo mały nagiminnie ją terroryzuje

Porządki wieksze zrobione a w czwartek gotowanko i ostatnie sprzątanie

Bredzelku czyżby????? tak cichutko siedzisz

Wziełam leki i nic nie pomogło. Całą noc nie spałam. Rano było jeszcze gorzej. Więc szpital. Tam na położniczą izbę, odesła;i nas na ratunkowy, zanim doczekałam się przyjęcia przeszedł ból. Zbadali mnie i odesłali na ginekologię, z dzidzią ok. Wróciłam do domu, zjadłam twarożek i kolejny atak. Masakra. Ryczałam z bólu. Znów pogotowie. Dostałam zastrzyk. Po godzinie ulga. W domu około 20stej. Zasnęłam jak dziecko. Modliłam się żeby tylko poród się nie zaczął bo nie dam rady
Tylko pojawienie się naczynek, które mogą pęknąć