• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

Witajcie Dziewczyny:-)
Juz kiedys sie z Wami witalam i pisalam, ze moze uda mi sie niedlugo przeprowadzic do Pily, no wiec...udalo sie i oto jestem znow w swoim rodzinnym miescie:-p
postaram sie do Was czesciej zagladac, bo chcialabym poznac jakies mamuśki z okolicy. Jak na razie chodze z moim Franko sama na spacery i jakos tak mi nudno.
Tymczasem sciska i pozdrawiam wszystkie obecne i przyszle pilskie mamusie!

Witamy Mysza m !!!!

A mnie się chce spać non stop i narazie mam lenia. Mam nadzieję że u Was lepiej. Pozdrawiam

reklama
kasiulek ja tak jak czarna radze gencjane na wodze i pedzlowac pedzlowac ;)

dzieki dziewczyny za mile powitanie:)
No i leje a mielismy isc na spacer echhh, mlody mi dom rozsadzi:eek:

hejka właśnie jemy obiadek i zaraz lecimy z Samikiem po Laurkę. Tyle miałam planów na dzisiaj ale pogoda mnie zaskoczyła jak nic:crazy::crazy: ale cosik się klaruję wiec może zaliczymy dłuższy spacerek:tak::tak::tak:

Czarna, chyba mamy wspólną koleżankę.... do dzisiaj nie mogę dojść do siebie po tym jak dostałam smsa że stało to co się stało...
A Maja po badaniach czekamy na wyniki.
U mnie generalnie mega dół więc nie chce mi się za bardzo udzielać.
Chodzi o Marte ????
I nie dołować się!!!! A kiedy wracasz do pracy??? Kto będzie z Mają???
A mnie się chce spać non stop i narazie mam lenia. Mam nadzieję że u Was lepiej. Pozdrawiam[/B][/COLOR]
cóz się dziwisz jak taka pogoda za oknem ja też miałam kryzys jak już wszystko co miałam zrobić zrobiłam oczy same się kleiły:baffled::baffled: ale polazłam na ploteczki:-p:-D:-D:-D
kasiulek ja tak jak czarna radze gencjane na wodze i pedzlowac pedzlowac ;)

dzieki dziewczyny za mile powitanie:)
No i leje a mielismy isc na spacer echhh, mlody mi dom rozsadzi:eek:

Mój też dokazuje!!! jaką bym zabawe nie wymyśliła zaraz się nudzi najchętniej chciałby bym go goniła, chowała się itp czyli typowe wariacje które nas dorosłych mega męczą:-D:-D:-D

no i po deszczu :) ja dzisiaj wyszłam z malutką i niestety lekko mnie dopadło naszczęście nie zmokłyśmy a teraz świeci słoneczko ale niunia śpi może później jeszcze z nią wyjdę :) :)

Czarna, tak chodzi o Martę, chodziłam z nią do klasy, jak była w 7 miesiącu to ją spotkałam, tak się cieszyla że będzie córcia :-(.
Zrobiłam przemeblowanie i jakoś lepiej się poczułam. Do pracy wracam 18 kwietnia. Byłam załamana bo Majka nie chciała butli. Wczoraj zrobilam jej głodówkę w godzinach mojej pracy czyli 7.30-16, dawałam jej tylko butlę, piła po 30 ml co jakiś czas a resztą pluła. Dzisiaj scenariusz zaczęłam tak samo i po pierwszym buncia zassała :-) o 11 wypiła 110 ml, a o 14.30 140 ml już bez buntu :-D chyba nastąpiła przełom. Zobaczymy jutro.

magda17011 dobrze że ju.ż dzieci zdrowe najgorsze jak zaczynają chorować. wiem coś o tym bo mała miała infekcje odrazu po porodzie i dostawała antybiotyk. Teraz naszczęście ok chociaż czasami głośno oddycha. Nie wiem czy to normalne u noworodka czy iść może do lekarza. Tydzień temu była lekarka na wizycie patronażowej i nic nie stwierdziła ale u takiego dzidziusia z dnia na dzień się zmienia od czasu do czasu pokaszluje głównie krótko po jedzeniu i kicha ale być może u nas jest suche powietrze ( w mieszkaniu mamy bardzo ciepło- nawet jak były mrozy miałam poskręcane grzejniki bo nie szło wytrzymać). Nie wiem czy panikować :( Pozdrawiam pilanki

reklama
Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy i mamusie:)
PROŚBA

Piszę pracę licencjacką skierowaną właśnie do młodych matek i w związku z tym mam gorącą prośbę o wypełnienie ankiety, która jest anonimowa i nie zabierze Paniom dużo czasu.
Z góry serdecznie dziękuję i bardzo proszę o kontakt osoby, które chciałyby wziąć udział w moich badaniach wówczas odeśle ankietę na Państwa e-mail. Podaje swój adres e-mail: roza004@wp.pl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry