reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Plamienie po owulacji

Imagine.M

Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny

Mialam owulacje 24-25grudnia. A dzisiaj będąc w łazience zauważyłam plamienie.
bardzo się boje co to może być. Staramy się z mężem o dziecko, a jestem już po 2 poronieniach. Ani razu w tamtych przypadkach nie zdarzało mi się coś takiego. Czy możliwe ze to krwawienie implatacyjne?

reklama
Rozwiązanie
Zdecydowanie za szybko na plamienie implantacyjne. Może to spóźniona owulacja?

Kurczę nie wiem, nie wydaje mi się. W sumie nigdy takie coś mi się nie zdarzyło. Obawiam się co to może oznaczać. W tym miesiącu chciałam na luzie do tego podejść i nie sprawdzałam sobie owulacji. A do tej pory miałam bardzo regularne miesiączki
Zdecydowanie za szybko na plamienie implantacyjne. Może to spóźniona owulacja?

Kurczę nie wiem, nie wydaje mi się. W sumie nigdy takie coś mi się nie zdarzyło. Obawiam się co to może oznaczać. W tym miesiącu chciałam na luzie do tego podejść i nie sprawdzałam sobie owulacji. A do tej pory miałam bardzo regularne miesiączki

Rozwiązanie
Do góry