Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
pomarańcze, mandarynki, jabłuszka, winogrona wszystko ma pestki, czyli mi się narazie zgadza w poniedziałek już nie powinnam mieć wątpliwości - co raz więcej tych teori i coraz wymyślniejsze
U mnie prawdopodobnie chłopak będzie. Pestkowe rzeczy lubię, ale wciągam mnóstwo słodkiego. Więc chyba też burzę tą teorię. Z resztą już sie pogubiłam co było do czego
Dziewczyny witam Was ja jestem z mam czerwcówek..mam pytanko czy może orientujecie się kiedy można stwierdzić płeć maluszka? Mój lekarz dysponuje aparatem USG 4D i marzę o tym, zby na Gwiazdkę zrobić sobie i mężusiowi a także córci prezencik i dowiedzieć się o płci dzidzi...będę wówczas 17 tc..poradzcie..pomóżcie :laugh:
Teoretycznie w 17tc lekarz może już stwierdzić płeć dziecka, ale się "nie napalaj" za mocno bo może się okazać, że dzidzia się źle ułoży i nic nie będzie widać, niektórzy lekarze czekają do 24tc, żeby nie wprowadzić w błąd. Ja mojego lekarza zmusiłam, żeby mi coś powiedział, a jak byłam u innego lekarza to powiedział co innego i, że nie ma żadnych wątpliwości. Więc czasem lepiej cierpliwie poczekać
Pozdrawiam i życze powodzenia