reklama

płeć naszych maluszków:)

reklama
Właśnie,mój Darek też bardzo chciał się tu dostać ale bb albo nasz kompek nie chce go dopuścić ;) ;D Może dlatego że korzystamy z tego samego IP?Nie znam się na tym za dobrze ale w każdym razie za nic nie może się tutaj zalogować!

Ledwo wrocilismy od ginki, to caly czas nawijam do dzidziusia, prosze go nawet, zeby jutro nam pokazal co ma miedzy nozkami, hihi. Ciekawe czy poslucha mamusi - bo tak jak dzis uciekal przed ktg, gdy chcielismy nagrac bicie serduszka, to bylo smieszne :) Chcialabym usiasc tu jutro i napisac Wam..: "moj dzidzius to..... "
See ya tomorrow :))

Elpis,czekamy na nowiny!Już coraz więcej z nas zna płeć swoich dzieci,ja w końcu też się doczekam :) Więc jak tylko się dowiesz to koniecznie podziel się z ciotkami!

ja w piątek miałam robione usg , w trakcie spytałam lekarza czy wszystko w porządku a on
odpowiedział mi że tak i "mały" fruwa jak trzeba spytałam więc czy to chłopczyk ale nie dostałam żadnej odpowiedzi lekarz tylko tajemniczo się uśmiechnął i wymijająco odpowiedział ale ja bardzo cieszyłabtm się z chłopczyka szczególnie mój mąż ale dziewczynkę też oczywiście równie radośnie przyjmiemy z tym że dla chłopczyka już znamy imię (Oliwier) a na imię dla dziewczynki jeszcze się nie zdecydowaliśmy

No wiec drogie ciotunie, Maluch przystosowal sie do naszych czasow i za darmo to on nie bedzie pokazywal :)) Krecil sie jakby tanczyl, ze lekarka nie zdarzyla zatrzymac wyraźnego obrazu na dłuzej - ledwo co to zdjecie sie udalo jakos zrobic:)
Wiec czekamy narazie i kupujemy uniwersalne ciuszki :)))

Ma swoje zdanie dziecko,a co!Ciekawscy rodzice dostali nauczkę,hihi:) Nie martw się kochana,na pewno w końcu uda się podejrzeć maluszka. Czas oczekiwania też jest fajny:)

reklama
Wiem, że fajna niespodzanka czekac z tym do porodu i z jednej strony wcale bym nie chciala wiedzieć, ale z drugiej własnie, zeby juz teraz móc mówic konkretnie do niej lub do niego, albo z kupowaniem ciuszkow, zebym potem nie musiala ubierac chlopca w rozowe sukienki :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry