reklama

płeć naszych maluszków:)

reklama
Bagaz, z tego co widze to nalezysz do nas i masz termin jak Corsini!!! Ale chyba nie mialam przyjemnosci z Toba poplotkowac!!! Kto ty jestes? :laugh: :laugh: :laugh:
Gdie mozna z toba troszke pogadac? Napisz cos o sobie ( jak masz ochote oczywiscie)

Corsini rewelacja Mistrzostwo Świata za 20 lat mamy w kieszeni. Mam nadzieję, że i moje bobo dołączy do drużyny a jak nie no to pomponami będzie machać na trybunie:)

Krecik pisze:
Bagaz, z tego co widze to nalezysz do nas i masz termin jak Corsini!!! Ale chyba nie mialam przyjemnosci z Toba poplotkowac!!! Kto ty jestes? :laugh: :laugh: :laugh:
Gdie mozna z toba troszke pogadac? Napisz cos o sobie ( jak masz ochote oczywiscie)
Ano mam termin razem z Corsini nie da się ukryć ;D mamy też razem dwójke wspaniałych dzieci a teraz czekamy na trzecie ;)
poplotkować zawsze chętnie ale myśle że na tematy ciążowe to bardziej z moją połówką ;D
Kochanie  :P mówiłem Ci że Cię Kocham? ;D

Heh, witamy drugą połówkę Corsini i drogi Bagażu ćwicz chłopaka od niemowlaka jak się kopie piłkę bo widzę przed rocznikiem 2006 świetlaną przyszłość ;) :laugh:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry