reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Płeć oraz imiona kwietniowych maluszków.

no ja tez zaczynam sie zastanawiac nad imieniem, wertuje rozne strony :-) Alicja mi sie bardzo bardzo podoba, tak bardzo ze moja corcia sie tak nazywa :-) na druga nie mam jeszcze pomyslu moze Anna, Olivia, Sara, Lily, Emilia ale nie moge sie z malzem dogadac. Dla chlopca fajne jest Alex, Adam, Alan ale Alicja i ALan czy Alicja i Alex to takie maslo maslane. Maz ma beczke i wyjezdza mi ze Stanislawem, Wladyslawem, Tadeuszem, nie to zeby to byly brzydkie imiona ale mamy dlugie polskie nazwisko ktorego nikt tu gdzie mieszkamy nie potrafi wymowic i do tego jeszcze takie dlugie polskie imie to sie chlopak jak dorosnie spakuje i wroci nad Wisle bo zwariuje :-)

Ja chce własnie miec małą Lily :)
Bardzo mi się podobaja imiona zenkie bez literki R.
Wyjątek: imię Marika ;)

reklama
Jeśli będzie dziewczynka to napewno Klaudia :-)
Dla chłopca ostatnio spodobało nam się imię Franek, ale to nie jest na 100 % :-)

Kalkulator płci dziecka - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl
Rzecz ciekawa bo sprawdziłam pierw odnośnie córki bo wiem kiedy doszło do zapłodnienia i obliczyło że dziewczynka teraz mi wyszło że chłopak było by super.

Fajna "zabawka", według tego u mnie będzie dziewczynka, oczywiście to trzeba traktować z przymrużeniem oka! Jak na razie to czekam na swój test, ciekawe czy się będzie pokrywało jedno z drugim hehe

Dziewczynka to Lily, Dominika, Lucja ( nie mam wszystkich polskich znakow), Blanka lub Emilia.
Chlopak Pawel, Dominik i koniec pomyslow chyba.
Moj na to: Lily-prychniecie, Dominika-brzydko, Lucja-daj spokoj, Blanka-oszalalas chyba. co do chlopakow Pawel- nie nazwe syna po twoim bylym, zapomnij Dominik- jakies dziwne

Wspolnie zastanawiamy sie nad Izabela, ale jakos nie jestem przekonana do tego imienia, a dla chlopczyka jeszcze nic nie mamy. Za kilka dni moze sie wstepnie okaze co to rosnie w brzuszku, to moze cos nam do glowy wpadnie:)

właśnie dla zabawy sprawdziłam i wyszła dziewczynka, z ciekawości cofnęłam swój wiek :) żeby sprawdzić czy syn mi się potwierdzi :) i faktycznie mój mały wyszedł :p, ciekawe czy z córcią też się sprawdzi :) byłoby fajnie :p

reklama
Do góry