reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

o mammamia :szok: Villa? ale Rafałek wysypany :szok: na moje oko alergia jak złoto :-:)no: to po czy przed tridermem???

właśnie...muszę legitymację podbić bo za tydzień idziemy do dr Ż... pewnie na testy też... i rozpoczęcie roku szkolnego Jasia... podwójny powód do....biegunki :-D

reklama
rubi TO nie ma nic wspólnego z tridermem; takie czerwone policzki to pozostałośc po mojej łakomości na śmietanę (a dokładnie na mizerię) i już śladu po tym nie ma ;-)
To co mnie martwi wygląda tak (tylko się nie przeraź, zwłaszcza, że fotka sprzed kilku dni, przed zastosowaniem tridermu); teraz już o niebo lepiej, zwłaszcza że kąpiemy się w nadmanganianie

Najpierw tak
Zobacz załącznik 494264 po kilku dniach tak Zobacz załącznik 494265

Villa ;-) ja tak właśnie myślałam że te poliki od białka mleka krowiego... i zastanawiałam się czy przed czy po tridermie fociłaś małego...

gdzieś już takie zmiany widziałam, ale nie pamiętam u kogo...
do jakiego alergologa chodzicie???

Na razie do żadnego, bo w naszej przychodni jest alergolog (Szepańska-Łubiarz), ale jest akurat na urlopie, więc jeszcze tego nie widziała (triderm dała nam internistka). Babka (alergolog) jest też specjalistą chorób dziecięcych, więc mniemam, że dobrze się nami zaopiekuje...

Aha triderm mamy tylko na głowie stosować - nigdzie indziej

wszystkich znać nie można ;-) A triderm to steryd :tak: + antybiotyk. i pisze "nie stosować u dzieci poniżej 2. roku życia"....
No ale pomaga. tyle, że wolę zapobiegać niż leczyć, więc interesuje mnie przede wszystkim przyczyna takich zmian.
No ale cierpliwości....

Franiamama :) czyżby udało siś sprzedać domek? i nie zdążyłam :-Dw totka wygrać

Rubi-no mi niestety w obecnej chwili to finansowo na spotkanie to tylko Bolko,bo za kawę w Kofeinie to mam paczkę w domciu:))) a i tak pracowałam:)

Co do Brzegu,to prawie na 90% A.tam będzie pracował,więc czas pokaże jak to będzie,na razie na gwałtu rety szukam żłobka:/

Villa- nie pomogę z alergiami,bo póki mnie to paskudztwo na szczęście nas omija,mimo prania w normalnych proszkach( ku panice babć ) i normalnemu jedzeniu w trakcie karmienia

Madzialena ;-) i na Bolko może być :-) jak dla mnie bo saly nie pytałam ;-)
Franiowa domu jeszcze nie sprzedała więc graj w tego totka ;-) graj ;-) w oczekiwaniu na Twoją wygraną rodzina dzielnego Franka będzie wynajmować 4 ściany w Opolu ;-)

dobra...lecę spać

kolorowych snuuuuf

reklama
Do góry