reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

A dlaczego większość jest na zamkniętym?to podstawowe pytanie.z kaprysu napewno nie. Nic bez powodu się nie dzieje w życiu,zawsze jest jakieś ale.

reklama
Rubi- bo to jest moje wolne prawo!!!!!!:-):-)Ale tak jak Mal napisała; klimaty tu zniechęcają do pisania tylko warto się zastanowić kto je stwarza....i właśnie czyja to wina,że dziewczyny wolą na zamkniętym siedzieć?!?!?Skoro są 2 grupy zamknięte to oznacza iż dziewczyn jest sporo to dlaczego Rubi z wyjątkiem Ciebie reszta się tu albo wcale nie pojawia, albo wybiórczo?!?!?!?

Franiowa my wystawialiśmy auto na allegro. W końcu to bez znaczenia - daliśmy tylko info, że odbiór osobisty (co oczywiste) i po temacie...

No i znowu ciężka atmosfera...
Mal masz duuuuużo racji :tak: I w pierwszej linijce (no bo mało kto tu bywa, albo przynajmniej się ujawnia - ciężko pisać, jak nie ma za bardzo z kim) i w drugiej też (bo to wyjaśnia tę pierwszą...)

Idę sprawdzić czy jakieś grzyby w naszym lesie urosły ;-)

Sie witam:)

Co do zamkniętych z tego co pamiętam jeden z punktów naszego regulaminu mówił o tym,że trzeba udzielać się na ogólnym:)
Od kiedy zaczęłam podczytywać forum do rejestracji upłynęło jakieś pół roku,od rejestracji do pierwszego postu też zleciało,a atmosfera na opolskim forum była zawiesista i znowu jest i tak pewnie będzie.Na innych regionach też są zamknięte,ale ogólny działa.
Osobiście jak mam zostać "zjechana" za jakieś pytanie lub własny osąd,to wolę siedzieć cicho i pisać na zamkniętym,gdzie każdy może wyrazić swoje zdanie bez obawy,że zostanie potraktowany jak półgłówek:) a dyskusja jest rzeczowa i nie zaczyna się od słów,że "mój,moje są naj i jedyni":-)

Rubi-śledczym nie jesteś,więc nie przeprowadzaj kolejnego śledztwa:-) bo to i tak Ciebie do niczego nie doprowadzi-chyba,że daje Ci satysfakcję fakt,że ludzie Cię unikają na ogólnym?i wolą pisać o pierdołach,bo bezpieczniej?

ona dlaczego wszystkie siedzą zamkniętym to widać nawet dla tak świeżego użytkownika jakim jestem ja. Atmosfera mówiąc krótko. Po poście Rubi o narzędziach na forum zrobiło się niemiło i wątek pewnie znów długo będzie omijany.

spoko wodza ;-)
już wam przeszkadzać nie będę ;-)
zobaczymy czy faktycznie atmosfera na tym forum oczyści się jak mnie nie będzie ;-)
powodzenia ;-)

Się witam:)

Po dwóch dniach pracy-już na otwartym sklepie bez rewelacji,ale nie ma też tragedyji,jak na otwarcie bez żadnej promocji:)
No i uczę się pracować w innym "systemie" niż w HM tzn.bez tego latania i ścigania się z czasem i że doba za krótka.
Wczoraj jeszcze koncert na Karolince był i duuużo "oglądaczy "wchodziło,ale oki.

Dzisiaj dniówka,więc dopiero wieczorkiem będę:/

reklama
Madzialena ale muszę powiedzieć,ze buty to macie nawet tanie jak na te firmówki i całkiem fajne dla facetów, to tylko takie ceny ze względu na otwarcie czy tak tanio dalej będzie?
Chociaż znalazłam takie za 700zł :szok:;-)

Dziś 3września.3lata razem :-)

Do góry