Madzia737
Maciuś i Majeczka
Dziewczyny mój 15 m-cy skończył ,a i tak w nocy do niego latam.Wprawdzie nie ma jedzenia w nocy odkąd skończył 4 m-ce i generalnie lepiej sypia odkąd wyrzuciliśmy smoka,ale i tak do niego latam czasem kilka razy w nocy ,bo sie przebudza.
Rubi ta szczepionka na meningo nazywa się neisvac c ,albo weisvac c -niewyraźnie mam napisane.My mieliśmy juz 3 dawki kolnejno w 12 tyg,16 tyg i w 12 miesiącu życia.Z tym ,ze my po angielsku ,a w polskim kalendarzu szczepień chyba jest inaczej.Aaa tą ostatnia dawkę mieliśmy w już Polsce stąd wiem jak sie nazywa,bo w Anglii nie wpisująani nazwy,a ni serii,nic i mam tu teraz małe zamieszanie z tymi szczepionkami
Rubi ta szczepionka na meningo nazywa się neisvac c ,albo weisvac c -niewyraźnie mam napisane.My mieliśmy juz 3 dawki kolnejno w 12 tyg,16 tyg i w 12 miesiącu życia.Z tym ,ze my po angielsku ,a w polskim kalendarzu szczepień chyba jest inaczej.Aaa tą ostatnia dawkę mieliśmy w już Polsce stąd wiem jak sie nazywa,bo w Anglii nie wpisująani nazwy,a ni serii,nic i mam tu teraz małe zamieszanie z tymi szczepionkami

:-)
troche to nudne... zapieranie ciuchow - glownie jasnych :-(
Ale był duży jak się urodził i podobno przybiera ok
a właściwie pod Londyn do mojej cioci, ale na pewno na spotkanie z Królową wyskoczymy
. Wiekszosc babek przy chłopcu własnie sił ma mało, sa non stop senne itd u ciebie moze to byc rownie dobrze przez prace i małą ... juz niedługo (czas tak zasówa
, nic nam sie nie podoba 

, buszuje po kurtkach na allegro