Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)cześć:-)
Co do odwiedzin, dziewczyny tu jest masakra!!! Leżymy trzy na jednej sali, więc wyobraźcie sobie co się dzieje jak do każdej przyjdą dwie osoby, a zdarza się że i więcejzajoba można dostać, i nie zwrócisz przecież uwagi...
Dobrze że wczoraj dwie dziewczyny wyszły i popołudnie byłam sama, bo walczyłam z nawałem mlecznym i ryczałam z bólu masując sobie piersi... Trochę odciągałam dla Ani pod lampy, ale to i tak nie przynosiło ulgi... Dopiero w nocy się regularnie budziła i mnie ratowała
I dzisiaj rano przywieźli do mnie dwie dziewczyny po cesarce - z jedną nawet pracowałam![]()

, wyobraz sobie ten mexyk 

, a jak były odwiedziny 

.

. Schłodzone liscie, mozesz w szpitalu za oknem trzymac bo upały u nas przeciez nieziemskie
. Pogniec liscia w ręce i pod stanik, do tego bephanten na sutki i raz dwa przejdzie :-)
.
ja mialam isc do dziewczyn w piatek ale zrezygnowalam... teraz taki czas ze ciagle ktos zakatarzony, kaszlacy sie trafi a nie chcialabym im zawlec zadnej zarazy![]()
kurteczki... Marcik :-) podobno czeka nas jeszcze temperatura w granicach 15-17 st.Cnie strasz zlotej polskiej jesieni kurtkami - co najwyzej bezrekawnik, polarek albo gruby sweterek
![]()

;-)
chyba ze zalatwimy sobie chrzest poza msza ;-) mam taka mozliwosc bo moj wujek jest ksiedzem :-)
trza by jeszcze jakiegos spoko ksiedza w Opolu dorwac ktory uzyczy swiatyni :-)
mam nadzieje ze dlugo to pozbywanie sie kataru nie potrwa 

. Zdecydowanie lepsza opcja dla dzieci.

No!!!