reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

aniulka ;-) gratki :-) zdolny synek Ci rosnie :tak:
teraz mysl na jaka okazje te korale wlozysz :-);-):tak:

Monia juz mi sie 3 raz przesikala dzisiaj:no::wściekła/y: raz az po brode:wściekła/y: wyrko zasikane :wściekła/y: wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Amelkowa :-) no i o to chodzilo ;-) teraz masz juz moj glos :-)

a Monia stringi ma dobre - brakuje jej ponad 2 kg do gornej granicy, luzne sa...poza tym raz obsikala sie jak akurat pampek otwarty byl :-)
drugi raz jak spala na brzuchu - siki podeszly do konca pizamki a trzeci raz to mala plamka z boku byla :-)

kurde... glodna jestem...to przez ta kielbache :-D:-D:-D

Bry ;-)

Amelkowa mój głos tez masz :tak:

Inna w Wojciku cud ubranka dla małych księżniczek mają :tak:, dla chłopców juz takiej weny nie mają :no:.
Na prezent dla takiej malenkiej jak najbardziej ubranka się sprawdzą :tak:.
W Zarze tez cuda maja dla dziewczynek, a jaki wybór butów :szok: ( nawet małe cudne botki :tak:, przez rózniaste oficerki, emu itd, cuda :szok::tak:)... te chłopy nasze sa jednak poszkodowane :wściekła/y:

Aniulka no prosze jak Maciuś manualnie uzdolniony, brawo :tak:

Mojemu dziecku ktos turbodopalacz zamontował, ledwo nadążam za jego pomysłami :szok:, a ja tez z tych z adhd :szok:

Rubi, te ramki z gliną są super, ale nie wiem, czy mała już czegoś takiego nie ma :sorry: będę musiała iśc obczaić :-D

Aniulka, ale masz zdolnego synka :-):-):-) Śliczne korale :tak:

Amelkowa, dobrze, że po wizycie ok i że nic się nie dzieje :tak:

Marcik, mnie się strasznie podobają w Wójciku ciuszki dla chłopców, ale tych mniejszych, do 74-80 :tak:
Współczuję dziecka z turbodopalaczem :eek: Moja to dzisiaj nie wie co ze sobą zrobić :sorry: Nudzi jej się okrutnie, więc głównie... ja sprzątam, a ona z powrotem robi syf :wściekła/y:

witam po pracy:-):-):-):-)

Amelkowa za tą kiełasę aż dziw bierze że jeszcze nie masz tych kolorowych kwadracików:tak::tak::tak:

rubi a ja się zastanawiałam jak monia to zrobiła hehe te siuśki pod brodą no bo że chłopak to oki ale dziołcha???:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dziendoberek ;-)

Amelkowa ;-) nasze dziewuchy na zmiane pogody chyba tak reagowaly... w nocy az mnie wichura obudzila :-( przez ta wentylacje na 4. pietrze wietrzysko slychac ze hej :-(

aniulka ;-) Monia czesto tak sobie brode podsikuje bo na brzuchu spi :-) a ja mam taka nieduza ceratke i nie bardzo wiem jak ja ukladac bo Monia dodatkowo "tanczy" w lozeczku i nigdy nie wiem w ktorym miejscu bedzie mokro :-(
mam takie podgumowane przescieradelko ale jakos tak mi sie wydaje ze ten piedny materacyk sie ukisi :-(
a w ogole moja corka potrafi sikac w gore jak chlopak :-):tak: takie cisnienie ma ze siuski leca najpierw w gore a potem.... gdzie popadnie :-);-):-D:-p

a ja moze dziwna jestem ale ciuszki dla dziewczynek podobaja mi sie na... malych manekinach...
ladne to, owszem, ale jaki niepraktyczne... tu sie podwinie, tam odwinie...lezy potem taka mala bida a jej wlasna kiecka ja uwiera...
Monia smiga w rajtkach i bodziakach z dlugim rekawem :-):tak: jak gdzies jedziemy to z reguly zaraz jej jakies bardziej eleganckie portki zdejmuje a kieca... tylko do fotek :-):-):tak:;-) na eleganckie kiecki jeszcze przyjdzie czas :-)

spadam - dzis przyjdzie wlasciciel mieszkania po polecony wiec... i tak nie bede ekstra sprzatac :-p Monia mi wczoraj dala tak popalic... a do tego w nocy przy obu karmieniach mi sie przysnelo i spalam 2 razy po 2 godziny na fotelu ze ssakiem przy cycu :-)

no to paaaa

laski.... poryczalam juz sobie a teraz czas dzialac...

SZUKAM MIESZKANIA 3 POKOJOWEGO DO WYNAJECIA W OPOLU!!!!!!

okazalo sie ze wlasciciel po polecony byl przy okazji... w dodatku przyjechal z zona, ktora pierwszy raz w zyciu widzialam i ktora byla pierwsza osoba na widok ktorej Monia sie rozplakala:szok:

umowa do lipca 2011 ale od wrzesnia 2010 bedzie tu mieszkala ich corka bo bedzie w Opolu studiowala... spoko, ale mieszkaja pod Ozimkiem....

no wiec szukamy na juz mieszkania - jesli znacie kogos kto zechcialby wynajac rodzince z 2 dzieci mieszkanko to pliiissss o jakis namiar:tak::tak::tak:

a mialo to byc ostatnie wynajmowane mieszkanie..........:-(:-(:-(

PS. czy to jest spam??? Amelkowa?

reklama
inna :-) :-):-D:-):-D:-):-D
uwazaj jak Amelkowa wezmie to powaznie, namierzy Cie i podesle flache...mleka :-D:-D:-D

a poza tym to kolejnosc jakas dziwna... ja najpierw pije a dopiero potem sie lapie za zakaske:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry