Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak zawsze obudziliśmy sie z tym pomysłem za późno
Poza tym kupiliśmy stół i krzesła i do Maciusia do pokoju kilka gadżetów, w tym ochraniacz do łóżeczka.Tym sposobem młodemu rozmontowaliśmy łóżeczko i ma teraz małe łóżko,ale za to ja niewyspana ,bo sie zeschizowałam,ze jak wstanie i będzie się chciał oprzeć o szczebelki to poleci na pyszczek na podłogę,no i czuwałam i na każde jęknięcie leciałam do niego zaglądnąć.A młody miał niespokojną noc i niby spał ,ale często sie wiercił i coś marudził przez sen
:-)
;-)
) Jasiek ma katar (o dziwo dostał leki na katar zanim się ten katar zaczął więc moze to efekt uboczny??? ale z drugiej strony jak chłopcy byli w piątek na tym przedmuchiwaniu to odesłali ich z kwitkiem bo jest katar...

więc o co biega???

;-)
Ten mój pieron mały tak mi dał popalić jak był w domu, że zaczęłam współczuć nauczycielkom w jego pzredszkolu
Wszędzie wejdzie, raz mama gapa obróciła sie i spadł z łóżka, całe szczęście na miękki dywan
Że moje dziecko ma miękko, niedojrzałą chrząstkę w nosie i jak jest suche powietrze to mu się gorzej oddycha, że tym psikaniem do nosa mu tylko pogarszam sprawe itp:-( sama nie wiem, w czwartek ide do jeszcze jednego laryngologa i zobacze. Póki co olałam zalecenia dr K. i posłuchałam laryngologa
Bo dr K twierdzi, że jest źle i trzeba podjąć drastyczne środki, bo Patryk ma jakąś przewlekłą infekcję, a Pani L. , żę nic nosek jest czysty
I BĄDŹ TU MĄDRY;-)

teraz właśnie ją odłożyłam do łóżeczka i zastanawiam się czy pakować się do wyrka czy moze grzecznie poczekać aż się znów obudzi...???

)

najpierw o 3:00 ale oczu nie otwarła więc udało mi się ja spacyfikować bez wstawania z łóżka no ale o 4:00 i 6:00 już ryczała na maxa
:-(