reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

dziewczyny i potrzebuje małej pomocy;-)
przygotowuje ankiete na temat pokoi dla dzieci ( potrzebna mi do biznes planu;-)) czy moge na Was liczyc w wypełnieniu jej i ewentualnie czy byście mogły popytać swoje koleżanki z innych for lub znajome czy mogły by taką ankiete wypełnić??? ankieta jest anonimowa oczywiście, potrzebuje to żeby zbadać rynek;-)

reklama
Hej!
Aga ja ankietę z przyjemnością dla ciebie wypełnię:tak: Koleżanki z forum lipcowego tez poproszę:tak: Właśnie jestem w temacie,bo mieszkanie niedługo będzie i musze małemu pokoik urządzić,jednak narazie musimy sie zmieścić w małym budżecie to nie szaleję:sorry2:
Zdrówka dla chłopaków! Cieszę się,ze w Kangurku ci się spodobało:tak:
Rubi no żeby tacie za smutno nie było to córcia mu też niespodziankę strzeliła,czemu niby tylko mamie ma robić:-D Moi jutro mają dzien dla siebie,w sumie to popołudnie,bo ja idę zaraz po pracy na imprezkę zakładową i wcale nie mam zamiaru szybko wrócić:-p Jakoś sobie chłopaki dadzą radę,choć ostatnio to tylko "mamusia i mamusia":sorry2:
Amelkowa gratki dla Ani z okazji drugiej perełki!

Myśmy we wtorek mieli mieszkanie odbierać,ale jeszcze okna nie pomyte to nie widać czy aby nie porysowane,poza tym jeszcze kilka małych niedociągnięć było:baffled: Idziemy znów za tydzień i mam nadzieję,ze w końcu klucze odbierzemy,bo już chcemy coś urządzać.

Pogoda do bani totalnie:baffled:Zakręcona jak termos chodzę:sorry2:

Amelka ja jestem już cała głupia i załamana, mam zamiar poważnie porozmawiać jutro z alergologiem, bo każdy mówi co innego, a ja bym chciała, żeby mój synek był w końcu zdrowy:-( zapytam go o ten brzuszek;-)

Hej kobitki

Amelka - patrze a jakaś dziewczynka do mnie macha :-):-):-) Gratulacja dla Anulki , Oli wyszły 2....nie wiem kiedy......

Rubi czyżbym widziała dzis Monię w akcji ;-);-)

Aga na rolki chętnie kiedy zechcesz........:tak::tak::-):-)
Zdrówka dla chłopaków i głowa do góry. A ankietkę oczywiście wypełnie ale możesz wrzucic na serwis ankietka.pl , jak do 25 pytan do za darmo....ja tam wrzucałam i bardzo łatwo ją wypełnic jak podrzucisz linka a i inni moga wypełnic.

A ja dzis płaczę bo pierwszy raz kupiłam huggisy zamiast pampersa i Ola ma dzis pupę i cipeczkę odparzoną......a w pamperach to sie nigdy nie zdarzało...... buuuu żal mi jej.......:no::no::no:

bry :-)

ja bogata nie będę - mnie Daggy poznała :-) ;-)

Daggy :-) Monie w akcji widziałabyś kilka miniut później - tak się darła że mnie ludziska bez kolejki puścili :-) ja się spotkałyśmy była tylko lekko poddenerwowana :-) ;-)

ale miała powód - ZĄB JEJ WYCHODZIŁ :-) teraz już nawet stuka :-)

Aga :-) im więcej się po lekarzach lata tym się mniej wie niestety :-( bo jeden mówi to, drugi coś innego i wtedy człowiek ma dylemat komu wierzyć :-(
a trza wierzyc że bedzie dobrze :-)

edit: MONIA RACZKUJE Z ZAWROTNĄ PRĘDKOŚCIĄ :-) teraz kojec jest priorytetem :-) ;-)

Ostatnia edycja:
Coś spać nie mogę to wstawiam fotki ze spacerku ;-)

Załączniki

• IMG_0036.jpg
    IMG_0036.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_0032.jpg
    IMG_0032.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_0035.jpg
    IMG_0035.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Rubi o czyżyście byli na tym placu zabaw na fabrycznej?Już tez tam byliśmy:tak:Monia to taki aniołek ,ale jak śpi domniemam;-) Powiem Ci,ze jesteś dla mnie wzorem.Zawsze jak już nie mam siły i cierpliwości wstawać do młodego w nocy,to myślę o Tobie,jak się z Pulcheriną po nocach bujasz i normalnie szacun! Jaśka dawno nie pokazywałaś,chyba urósł chłopak co? No i gratulacje dla Moni za raczki i ząbka:tak:
Daggy ja też z huggiesów jakoś nie lubię,młody się nie odparza,ale te rzepy są takie twarde,że zawsze na nóżkach ma odcisk:wściekła/y: To już wolę pieluchy z biedronki,ale ostatnio jest dobra promocja na pampersy w realu-te duże pudła się opłacają:tak:

My dzisiaj po pracy Dzień Drogowca mamy na strzelnicy.Śmiesznie tak,wszyscy do pracy poprzychodzili w jeansach i adidasach:-D

reklama
Madzia :-) fotki dokładnie na Fabryczniej robione ;-)

baw się dziś dobrze ;-) my tam obchodzimy Dzień policjanta ;-) w lipcu ;-) jest znacznie cieplej :-) choć jak byłam ostatnio to padało :-(

Monia zrobiła się całkiem sympatyczna w dzień - pomijając te ostatnie 2 dni przed wyjściem zębola :-) caly długi weekend przesiedziała na kocyku i grzecznie się bawiła zapominając nawet o jedzeniu :-) nie płakała ;-)

od wczoraj mam jednak przechlapane... raczkowanie jej się podoba a ja zupelnie nie byłam przygotowana na takie tempo - zostawiłam ją na kocu, poszłam do kuchni zanieść telefon do ladowania, wracam a panna prawie w przedpokoju :szok::szok::szok:

no i muszę kupić cosik do dywanów - odkurzanie swoją drogą ale jak mi wczoraj w białej pizamce pośmigała to.... fujjjj...

muszę je wyprać i zastanawiam się czy ten proszek z Vanisha jest bezpieczny??? sypie się go na dywan i odkurza ale czy mogę potem na ten dywan puścic dziecko???

a moze kupić Vanish w piance???

znacie jakieś sposoby na czyszczenie dywanów na sucho???

Do góry