Rubi u nas każdy ząbek jest przypłacony gorączką:-( Teraz Maciusiowi chyba idzie 5 i wczoraj tez miał gorączkę.
Aga nie to ,że odkładam to odpieluchowanie,ale zaplanowałam sobie,że jak będe miała urlop to się za to zabirę,bo tak to chyba bym nie puściła młodego do żłobka bez pieluchy

W sobotę rano chodził w samych majteczkach, obsikał 7 par i zapas majtów nam się skończył

A urlop mam za dwa tygodnie,także po książkę się napewno zgłoszę niebawem;-)
Amelkowa to zdrówka dla Ani! oby szybko jej przeszło i apetyt wrócił.
Nie straszcie mnie prosze tym sprzątaniem,bo ja i tak już jestem nieźle przejęta

Mam tylko nadzieję,że aż tak sie nie będzie nosiło z korytarza,bo nasze mieszkanie jest na końcu,a korytarz jako tako ostatnio umyli.Wiem,że i tak sie będzie brudzić,ale przynajmniej koło naszych drzwi nie ma juz żadnych wycieczek,oprócz naszych własnych
Anik nie wiem,chyba nie mamy żadnej szpary.Hm muszę sie przyjrzeć

i mówisz,że u was już w miarę czysto

Ja narazie jeszcze ze szmatą nie latałam,bo wszędzie coś ponastawiane.w przedpokoju jest zbiór narzędzi,a poza tym to dopiero na dniach będzie tam podłoga.W pokojach mogłabym już coś pozmywać,ale stoją tam meble kuchenne,jesteśmy w trakcie ich montowania w kuchni,więc jak się pokoje opróżnią to trzeba będzie się wziąść za ogarnianie.Tato mój będzie dzisiaj jeszcze raz przedpokój malował,ale czeka na mnie z mieszaniem farb-chcę trochę rozjaśnić,bo pierwsza warstwa wyszła za ciemna,a kolor odważny -tajemniczy ogród Duluxa

, później podłoga.Pan z łazienką sie jeszcze męczy,bo nie umie kibelka zamontowac

Może nam jeszcze szafkę i umywalkę zamontuje o ile zdążymy umywalkę wymienić,bo kupilismy nablatową i okazało sie,że będzie za wysoko. Generalnie oprócz blatu mamy wszystko kupione,no jeszcze nam karniszy i żaluzji brakuje

A i drzwi,ale są już zamówione,tylko czas oczekiwania na nie to 5 tyg

Szafy będziemy robić później tzn jak już będziemy mieszkać

Kiedy podpisujecie akt i czy odebraliście już klucze do tych drzwi głównych? Bo my często mamy zonka,drzwi zamknięte a klucza niet