Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale chyba duzo sie nie zmieniłas:-)
A teraz jak jestesmy sami to już hajlajf i tak jest najlepiej

albo, że odwiedziny były tylko od 14tej do 19tej:-(, a jak położne miały zmianę dyżuru to można było dzwonic i dzwonić, a i tak nikt nie przyszedł:-(. Ja też miałam wątpliwości czy rodzić w Opolu, ale przekonało mnie to, że dysponują tutaj dobrym sprzętem i opieka nad Maluszkiem jest super. A ja jakoś sobie dałam radę. Najważniejszy był Mój synuś:-)Oj, skąd ja to znam. ja też nie raz głodna chodziłam i nawet kubków po rannej kawie nie miałam kiedy umyć. teraz jak Zośka śpi, to staram się coś w domu zrobić, ale nigdy nie wiem ile będzie spała. A jak już wstanie, to trzeba zostawić wszystko i pilnować ją. ostatnio chwila nieuwagi męża, zdolniacha otworzyła sobie szafkę (która i tak jest już pusta) i wlazła na górną półkę. nie wiem jak tam wlazła, ale wyciągnąć ją było ciężko. Mam nadzieją, że już niedługo będzie umiała się zająć czymś dłużej niż kilka chwil
dziewczyny napiszcie mi jak w opolu z rodzeniem..sa sale jednoosobowe?
nigdzie tego nie moglam znalesc dlatego prosze was o pomoc. na styczen mam termin. wacham sie miedzy opolem a strzelcami. z opola mam niemile wspomnienia jak lezalam na patologii..szczegolnie ordynator...cham.
prowadzi moja ciaze tarnowski piotr