Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Za to matka nie, bo czekałam czy czegos mu nie bedzie trzeba - świrus;-). Mały w/w dziewczyny potrafił pobudzic wszystkie dzieci procz Kubusia hehehe.
miesiąc nad morzem robi swoje ;-)

Ciekawe czy to kiedyś doceni, dziewczynki są bardziej sentymentalne cha cha ;-)
Samo to ,ze ani razu mnie gin w ciąży nie badał,dobrze nie świadczy u słuzbie zdrowia w UK
Sam szpital fajny i poród tez ,ale to wszystko.

. No to jej tłumacze, że niemożliwe, bo wczoraj byłam na USG i cały czas czuję Maluszka tak samo (pośladkowo był ułożony już od 20 tc), no to z łaską zawołała lekarza, który o dziwo stwierdził to samo - że mogę spokojnie rodzić naturalnie
. No to ja dawaj dalej swoje:-). Więc z wielkim ale i z tekstem "hm, zrobimy USG i sobie Pani zobaczy" i co zobaczyłam?...że Alusiek lezy dupskiem do dołu tak jak mówiłam. Ależ było ich zdziwienie. Później pojechaliśmy na górę na blok porodowy i podłączyli mnie do KTG (oczywiście kazali wyłączyć tel. a Mój P. siedział na dole) Miałam fajnie, bo cały czas były ze mną praktykantki więc mi się nie nudziło:-). Skurcze sobie były nadal, a dopiero o 4 rano wymknęłam się do łazienki i zadzwoniłam do P., że żyje i zeby sie nie martwił
No i trzymali mnie pod KTG aż do obchodu, a skurcze były już coraz częściej i ostatnie badanie wykazało 5 cm rozwarcia. Powiem Wam szczerze, ze powoli zaczynałam się bać, że będę musiała Aluśka urodzić normalnie i nie chodziło o mnie, ale o Aluśka, żeby mu się nic nie stało:-(. I rano na obchodzie Łabiak okazał się w porządku, a jak usłyszał, że są wskazania do CC, a ja nadal pod KTG to zrobił niezłą awanturę , po co wogóle czekają, że przecież w takich sytuacjach się nie czeka
a jeszcze oberwało się Pani z Izby przyjęć:-), bo w ciąży miałam małopłytkowość, a kobieta na Izbie zawieruszyła gdzieś moje ostatnie wyniki krwi i konsultację od hematologa (od ilości płytek krwi zależało czy będę mogła mieć znieczulenie podpajęczynówkowe, czy muszę mieć narkozę, a ja byłam w dolnej granicy). Więc sprwiedliwość jest:-). A póxniej to już było z górki:-)