reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
ufff troche pozałatwiałam :tak:,
Remont odwiedzony, ale tylko na chwile bo w tej pylicy nie da się zyc :-p, dobrze miec ekipe co zasuwa, a nie sie opierdziela :-) Boshe jakie tam wszystko krzywe :baffled: Co sie da prostują i potem ich robota wyglada ze jest krzywa nie nie to co jest faktycznie :-D

Buciki wymieniłam, bardzo mała roznica miedzy tymi rozmiarami była, wiec wieksze lepsze :tak:

I kupilismy troche ciuszków dla narzyczonej ... aaaaaaa jakie dla dziewczynek sa cuda :szok: ... wiecie jakie między innymi boskie bolerko kupiłam :-):tak:

Lece konczyc obiad poki syn spi, a za jakas godzine mamy gosci ;-) do potem dziewczyny :-)

Mysmy ten vigantol na bank mieli, ale jak był pakowany nie pamiętam :baffled:

No to ja już mam włosy o wiele krótsze, czuje się 2 kilo lżejsza i 3 lata młodsza cha cha :-D

Nikoś nabył nowej umiejętności, zaczął prrrrr robić ustami przy czym pluje na pół pokoju :-D właśnie się przedrzeźniamy i opluwamy nawzajem ;-)

Amelkowa fajny ten link z bucikami, zapisałam sobie na zaś ;-)no i dzielną córę masz :-D
Agita czy Wy też Alusia w kocu kołyszecie?
Aga współczuje tych ukuć, ja to już w ogóle miękka jak szczypiorek jestem jeśli chodzi o Nikosia, on płacze u lekarzy i mi też się oczy pocą

aaaaaaaaaaa

Aga - pytalas jak na szczepionkach zaoszczedzilam... nie mialam wtedy czasu odpisac a potem...zapomniałam :-( no ale jak dzis pytalas to i tak za pozno - napisz ile dałaś za szczepionke na pneumokoki i jak sie nazywala to Ci powiem czy duz stracilas czy moze zaoszczedzilas...

ja porownywalam cene na www.doz.pl z cena szczepionki w przychodni

co do bucików to my wolimy kapciuchy z Zetpola bo Monia ma wysokie podbicie i w Befadowe cięzko jej nóżke wcisnac :-( www.zetpol.pl
Monia nosi Dorotę bordo i Łucję fiolet :-) i jak sprawdzilam teraz to kupilam te butki jeszcze taniej niz w firmowym sklepie on-line ;-)

rubi ja nie miałam zamiaru go dzisiaj na meningo szczepic, tak wyszlo. Mial WZW ale nie ta refundowana tylko musialam isc kupic, bo w Anglii dostawal jakas inna, podobna lepsza. No i dr L powiedziala, zeby nie czekac 6 tyg to dobzre by bylo go na meningo zaszczepic, no to wypisala recepte na 2 szczepionki, trzcia mieli u siebie no i dostal, zaplacilam 220zl, nie wiem ktora ile kosztowala. pneumo ma za 6 tygodni to moze zaoszczedze;-)

Agnieszka mam nadzieję, że jednak te krople nie były jakoś bardzo zanieczyszczone i Twojemu Szkrabowi nie zaszkodziły:no:;-)
Hiox odpocznij sobie troszkę i się poobijaj:happy2:
Arcobaleno e fajnie, się tak szybko odmłodzić:tak:,a co do Aluśka to Go nie kołyszemy w kocyku, a to macie takie zalecenie od rehabilitantki??
Rubi to na necie prevenar jest droższy niż ja kupowałam w aptece;-)
Amelkowa gratulacje dla Ani, dzielna Pannica:-)

Aga :-) o 20:00 w Kofeinie??? aktualne???

Agita :-) mnie poki co prevenar nie interesuje ale mam nadzieje ze sprawdzalas odpowiednie...bo sa 7-, 10- i 14-walentne prevenary (z ta 10 nie jestem pewna ale 7- i 14- sa na bank

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry