Kamea
Fanka BB :)
Witam się i ja:-)
Faktycznie, śliczna pogoda dzisiaj, aż chce się z pracy zwiać!
daggy z Oli to zdolniacha jest
CZy ja dobrze widzę na suwaczku? Ola ma dzisiaj urodzinki? Jeżeli tak, to wszystkiego NAAAAAAAAAAJLEPSZEGO dla Oli!!!:-)
Dziewczyny może Wy jesteście bardziej w temacie...bo ja jestem na etapie Kubusia Puchatka.... W niedziele idę na urodziny do 10-letniego chłopca. Jaki prezent mam kupić??? Bladego pojęcia nie mam
Faktycznie, śliczna pogoda dzisiaj, aż chce się z pracy zwiać!

daggy z Oli to zdolniacha jest
CZy ja dobrze widzę na suwaczku? Ola ma dzisiaj urodzinki? Jeżeli tak, to wszystkiego NAAAAAAAAAAJLEPSZEGO dla Oli!!!:-)Dziewczyny może Wy jesteście bardziej w temacie...bo ja jestem na etapie Kubusia Puchatka.... W niedziele idę na urodziny do 10-letniego chłopca. Jaki prezent mam kupić??? Bladego pojęcia nie mam

Myślę, że gra komputerowa byłaby dobrym pomysłem, muszę tylko zorientować się jakie lubi... Myślałam też nad jakimś sprzętem sportowym, młodemu przydałoby się trochę ruchu, bo niestety ma tendencje do nadwagi...
Słowa nie tyczyły się wszystkich osób studiujących na UO, czy to zaocznie, czy też dziennie, a jedynie "znanej" nam trolicy. Nie mniej jednak wiadomym jest to, że nawet z miernym świadectwem maturalnym bez problemu mozna sie dostać na studia zaoczne. Choć nie twierdzę, że tylko osoby mierne studiują zaocznie ;-) sama robiłam podyplomówkę zaocznie. Jeszcze raz przepraszam za niezrozumiałość mojej wypowiedzi i to nie tylko Szacownego kolegę, ale także wszystkich tych, których moja wypowiedź obraziła