reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Dziewczyny, jestem zdrowa!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D. TZN. ja ten wirus mam, ale jest dla mnie póki co nie groźny i będzie obserwowany, mogę się zaszczepić ew. żeby się dalej nie rozwijał, al jedna szczepionka 300zł a są ich 3!!!!!!Nie wiem jak pójdę na kolejną wizytę to się dopytam co i jak. Normalnie po jego telefonie to kamień z serca!!!!

reklama
FANTASTYCZNE WIEŚCI
Super super super - cieszę sie bardzo :-D:-D:-D

P1060068 - Kopia.JPG P1050235 - Kopia.JPGZdjęcie0022 - Kopia.jpg

Takiego z flaszką też gdzieś miałam (Finlandia + krawat), ale chyba już zgrałam na płytkę, więc wrzucę coś ze świeższych fotek ;-)

Już niezupełnie - obecnie mam tylko trzy (z pierwszej foty)- dwa kocurki i kotkę, którą tej zimy muszę zawieźć do sterylizacji - jest młoda i nie mam zamiaru jej całe życie faszerować prochami.
Na zdjęciach są kociaki, które pooddawałam, a dwa (środkowe foto) po prostu mi znikły - nie wiem czy jakiś lis albo inne licho je porwało :no:

Albo ktoś rąbnął,
Mój szwagier mieszka koło stacji paliw- jego wariaty to ciągle tam urzędowały i zawsze ktoś z tankujących jakiegoś rąbnął- byle dobre ręce.
Wiesz ta 3 fota to wygląda jak niektórzy ludzie po porządnej libacji :-)

Ta na facetach był i tylko krawat sie ostał :-), a mój zaś leży i jakoś łeb ma przewieszony przez nogę od M.
Qrcze za tydzień lecę do ginia ciekawe ile mi jeszcze badań zostało

sylha UUUUUUUUUUFFFFFFFFF!!!! Gratki, gratki, gratki!!!!:-):-):-):-)Cieszę sie jak nie wiem co!:-) Mam nadzieje, że reszta już też pójdzie z górki.
Dziołszki fajne te wasze kociaki! Ja też mam taką łobuziare, jutro wkleje fotki w jakich pozycjach ona spi... Coś w klimatach Waszych kotów

A ja myślałam ,że tylko mój taki nienormalny :-), lecę na zakupy.
Kamea też już tak w duchu myślę, że tara to z górki :-).
PS. nie wiecie może Panie urzędniczki jak należy się dorobić homologacji do quada sprowadzonego z Niemiec?!?!?!?!?!

reklama
sylha ja też uważam, że teraz pozostałe badania to czysta formalność - byle regularnie, by wsio mieć pod stałą kontrolą (mnie to też pewnie niebawem czeka, bo jestem w grupie zwiększonego ryzyka z racji genów). Nie taki diabeł straszny jak go malują, a lepiej wiedzieć z jakim lichem masz do czynienia (czym je traktować) niż siedzieć z cichym zabójcą. Kolejne wyniki też na pewno będą juz tylko dobre - za to trzymam kciuki :-)

Do góry