reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
Amelkowa idz lepiej sprawdzic :tak:

Matko ale znowu grzeje :szok:
A nam sie dziurka w basenie zrobiła :-(. Zrobiłam prowizoryczną łatke, miejmy nadzieje, ze wytrzyma. Bez basenu syn mi sie zamarudzi, a ja zwariuje :-p bo co tu robic w taki skwar :baffled:

Agita, a Ty jak sobie radzisz w te upały???? cos nam zniknęłaś ????

hmmm...wystraszyłysmy Agitę??? nie wygladała na strachliwa...

Agita - podpisac liste prosze :-)

Amelkowa ;-) dziewczyny już napisały co ja chcialam napisać...

Aga :-) dzieki za pomoc i towarzystwo :-) Patryk w koncu pozytywnie zareagował na dziewczyne...juz sie tak nie... brzydził :-D

spadam cos zrobić...chociaż...gdyby mi sie tak chciało jak mi się nie chce.... ehhhhhhhhhhhh

papapapap

jeny taka duchota i jak sobie pomyślę, że jutro na ten oddział maja nas przyjąć.........:szok: to chyba mnie tam będą leczyć i badać a nie Maćka
a tak na poważnie babki trzymajcie kciukasy jutro aby nas przyjeli no cóż powiem, że to koniec ospy i ślady jeszzce zostały myślę że uwierzą hmmm i jak się jutro nie odezwę tzn że spędzam wakacje na Wodociągowej :-D:-D

Aniulka ;-) będzie dobrze :-)

3manie kciukasów masz załatwione ino puść SMSa kiedy przestać je trzymac :-)

dowiadywałaś się o tego Tomatisa??? a co ze słuchem???

Amelkowa ja nie Aga ;-) ... smecte podaje Kubciowi w herbatce:tak: inaczej by tego badziewia gorzkiego nie wypił:no:. Na ulotce jest napisane, ze dziecko ma ja popijac, a nie wypic na raz. Wiec mysle, ze sposób ok :tak:

Amelkowa młoda nie lubi ci herbatek? To rozciencz w czyms innym jak np sok, aby tej goryczy nie było czuc. Całej dawki nie musi wypic, wazne aby cokolwiek do jelit trafiło :) Kubus taka jedna saszetke to z 4h meczy :D Popija ja i tak druga herbatką :D

dziewczyny, mam pytanie w sprawie chrzcin-za miesiac chcemy zrobic tyle ze pytanie gdzie - w domu czy w lokalu? bardziej ku temu drugiemu sie sklaniamy a jesli tak to w jakim? podzielcie sie doswiadczeniami w organizacji tej imprezy. gdzie robilyscie? za ile? lokal a moze catering bo nad tym tez sie zastanawiam.

reklama
Amelka ja podawałam smecte strzykawka, był płacz, ale niestety mus to mus:tak: dawałam po trochu 3x dziennie pół saszetki. Dawałam jeszcze debridat, podobno jest bardzo dobry na problemy z kupka :tak: U mnie jeśli chodzi o podawanie lekarstw to jestem terrorystka i jakos moje dzieci nie bardzo protestują, trzeba to trzeba:tak:
rubi
nie ma problemu, cała przyjemnośc po mojej stronie ;-)
aniulka będzie dobrze :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry