reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

reklama
to taki wynalazek marki tesco :-) ja wole to niż super kawy ;-) to mieszanka kawy rozpuszczalnej (kofeinowej - tylko 16% z tego co pamietam) a reszta to zbozowka i mleko :-) jest w wersji 2w1 i 3w1 :-) kosztuje 3,99 zł za 10 porcji :-) albo 2,99 zł za 10 porcji ale to juz nie marki Tesco i Cafe Ble....coś tam... mi bardziej smakuje ta drozsza ;-)

te daw pierwsze ale u nas sa inne kolory...ciekawe czemu... http://www.tesco.pl/marka-tesco/zywnosc-kawy.php

Ostatnia edycja:
DZiewczęta jak długo u niemowlą moze utrzymywać się zez? Bo z tego co się orientuję, to u niemowląt to częste. zauważyłam, że Kubusiowi jedno oczko trochę ucieka...tak mi się bynajmniej wydaje. W sumie Kuba ma 7 miesięcy ale powinno sie go oceniać wg wieku korygowanego, czyli teraz Kuba powinin mieć 5,5 misiąca

Nikosiowi też oczko ucieka i Wierzbicki zalecił wizytę u okulisty. Mamy dopiero na 10 grudnia, pewnie do tego czasu wszystko będzie ok, a jak nie to ta wizyta będzie akurat :-)

Kurcze, siedze nad tym moim szklrabem i wpatruję się w te jego oczęta i sama już nie wiem czy ucieka czy nie... ach te rozterki...
Arcobelno a Wierzbicki sam wypatrzył, że Nikosiowi oczko ucieka, czy Ty zwróciłaś Wierzbickiemu na to uwagę? Wczoraj Wierzbicki nic nie mówił o tym oczku...

Kamea ;-) a macie jeszcze wizyty na Witosa??? te w kierunku retinopatii??? Tam przecież nie wypuszczą jak coś jest nie tak... u Jaśka dr Jabczynska wypatrzyła astygmatyzm... kurcze...szmat czasu u okuisty nie byliśmy - teraz to juz duzy chlop wiec pojdziemy prywatnie...

Arcobaleno :-) patrz ile czasu nam ucieklo... ale jak będziecie kiedys jechac po poludniu do Opola to daj znac ;-)

ooo...Kamea :-) ujawnij się gdzie pracujesz??? moze wyjscie słuzbowe sobie do Ciebie wymysle ;-) :-D

rubi wizyty na Witosa mamy dalej. Ostatni raz byliśmy na początku czerwca. Dr Jabczyńska stwierdziła, że wszystko jest ok i kazała przyjść pod koniec listopada.
A ja pracuję w Zawadzkiem w KolTramie:tak:

A, rubi jeżeli pracujesz w jakiejś placówce państwojej i chcesz mi zrobić kontrolę ... to zaczynam się bać...:szok:
No chyba, że dasz się przekupić jakimśnapojem kawowym :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kamea ;-) a mi sie bzdurało ze w Opolu pracujesz...

ja pracuję na Policji :-) ale nie kontroluję ;-) jak już to mi patrzą na ręce bo w zamówieniach publicznych pracuję ;-)

no i nie wiem co zrobic z propozycja korupcyjną...czy napój kawowy to juz korzysć materialna??? :-D :-D :-D

Do góry