• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Rubi zle zrozumiałaś sytuacje z Gimpelką ale nie bede tu o tym pisac.....
Bedziemy grzeczne obiecujemy :)

Madzialena tak prałam moją chuste kilka razy... I tak nie jest jeszcze miekka mimo iz dosc dużo jej używam- nie przeszkadza mi to jednak w uzytkowaniu :)

Za pol godziny mam jazde i juz tylkiem trzese:-D

reklama
Ewunia- dobrze, że już wróciłam z Opola :-), fajnie w korkach szybko się nauczysz dobrze jeździć!!!!
Rubi- nie musisz już trzymać, bo jak widzisz to i tak nic nie daje, ale cieszę się, że o mnie pamiętasz :-), a co do moderowania- to ja melduję swoją grzeczność!!!!!
Jeżeli chodzi o Gimpelkę- to tylko myślę, że niepotrzebnie się nakręcała tym co piszą inne dziewczyny- każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, ale to nie jest powód żeby od razu się podszywać za kogoś innego:eek:
Dziewczyny w piątek jadę na tydzień do miemców (Niemiec), jakby któraś coś potrzebowała to piszcie na priva- może będzie to powód spotkania grupowego po moim powrocie :-)

sylha ;-) kciuki zawsze warto trzymac ;-) ale Ty w tym czasie mozesz odpuscic... wiesz ze mojego brata a Twgo koleki z klasy mialo nie byc??? ponoc nie bylo szans zeby moja mama zaszla w ciaze a tu....niespodziewanka ;-)

dobra...spadam do pracy ;-)

milego dnia ;-)

Rubi- dzięki za wsparcie :-).
Ale jakoś mam nastawienie do tej ostatniej IUI, M zakatarzony, co prawda bez gorączki, tylko katar, mnie rano zaczął lewy migdał boleć i w dodatku mi się wydaje, że pęcherzyki mi zaczęły pękać wczoraj wszesnym popołudniem a IUI mam mieć 17-19 to chyba za późno.....:zawstydzona/y:

Sylha ;-) moze zle nastawienie to dobre nastawienie? ;-) co ma byc do bedzie - okaze sie za 2 tygodnie ;-) ale probowac trzeba ;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wiesz, po ostatnim razie gdzie wszystko było super i lekarz sam się zdziwił, że się nie udało i zaproponawał nam invitro to ja już tam nie wierzę ani w cuda, tymbardziej przy tak beznadziejnych warunkach dzisiejszych i jeszcze owulka wczoraj była to zanim zajedziemy to moje 2 jajeczka będą już martwe :-(

Hej Dziewczyny:-)Przepraszam, że się nie odzywałam kilka dni, ale wczoraj czułam się tak fatalnie, że nawet P nie poszedł do pracy, bo bałam się zostac sama z Alusiem...na szczescie dzis jest juz lepiej:tak:A w sobotę wieczorem bylismy w szpitalu, bo Alusia przygniotła szafa:-(, na szczescie badania nic nie wykazały i jak narazie nie widac, żeby Alus jaks inaczej sie zachowywał, ale jest poobijany porządnie na buźce, głowie i na klatce piersiowej...Ewuniaf powodzenia na jazdach:-)Sylha a moze tam na górze, któs ma wobec Was inny plan...może to Wy jestescie idealnymi ludzmi, aby zaopiekowac się istoską, która z jakis przyczyn nie ma rodziców...mysleliscie moze o adopcji?A i w które rejony Niemiec sie wybieracie, mzoe wpadniecie na kawkę do Nas:-DAlusiek własnie spi, jak wstanie to jemy obiadek i jedziemy do kolezanki, bo P idzie zaraz do pracy:-)Przperaszam, że piszę jednym ciągiem, ale net mi szwankuje:dry:

Wiesz, po ostatnim razie gdzie wszystko było super i lekarz sam się zdziwił, że się nie udało i zaproponawał nam invitro to ja już tam nie wierzę ani w cuda, tymbardziej przy tak beznadziejnych warunkach dzisiejszych i jeszcze owulka wczoraj była to zanim zajedziemy to moje 2 jajeczka będą już martwe :-(

sylha...niezbadane sa wyroki boskie.... ja 3mam kciuki za dziewuszke ;-)

reklama
Agita- jedziemy kierunek Karlsruhe a dokładnie Rastatt, a dokłądniej hugelsheim, a potem trier :-).
Jeżeli chodzi o adopcję, to dłuuuuga droga, która zaczyna się od stwierdzenia całkowitej niepłodności jednego lub obojga partnerów, a z tym to będzie kłopot, bo ja ok, a M ma trochę poobniżane parametry, które są zbyt wysokie do stwierdzenia niepłodności i tak się błędne koło zamyka :-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry