reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Cześć dziewczyny. Wpadam szybciutko się przywitać. Ostatnio krucho u mnie z czasem... Oj, marzy mi się weekend. Może wtedy chociaż trochę odpoczne... Taak, pomarzyć dobra rzecz ;-).
Sylha piękne to Twoje drzewko, masz kobitko talent!
Widzę, ze Wy "koniary" jesteście;-)
Pozdrawiam kobitki.

reklama
Witam raniutko- ale mglisto u mnie, a jak u Was???
Kamea za niedługo święta więc trochę więcej wolnego czasu będziesz mieć. Ja choć teraz w domu bez pracy siedzę to i tak wiele rzeczy mi ucieka, bo się nie wyrabiam- teraz z tym naszym quadem to już w ogóle :-).
Villa- fakt koń tyllko wodę, ale nasze cudo pali tylko miedzy 3 a 6 l na 100km, choć mój M stwierdził, że przy moim jeżdżeniu to chyba z 10 pali :-), oj mam to we krwi po ojcu i braciach
Dobra uciekam do fyzjera

To miłego fryzowania - ja sie wybieram dopiero przed świętami uporządkować swoje kłaczki.

U mnie też dziś mgliście - i to w całej okolicy; zrobiłam sobie rano małą wycieczkę tu i tam; nie ma to jak załatwianie wszystkich pilnych spraw. Ale teraz mam luz - zwłaszcza że ze sprzątaniem nadal muszę czekać i trochę szlag mnie już trafia bo i bałaganu mam juz dość, a i wiem, że przed świętami i tak muszę doprowadzić wszytsko do ładu czyli że potem wszystko na raz mnie czeka :oo2:

Idę zrobić jakiś obiad...

Sylha co tam robisz na glowie ciekawego?
I do kogo chodzisz? moze polecisz? Bo ja wiecznie niezadowolona wychodzę z salonu:wściekła/y::wściekła/y:

Pogoda dzis faktycznie mglista ale wyszlysmy sobie pospacerowac trochę :-)

Kamea oodam ci trochę mojego czasu, mam go naprawdę duuuzo:-)

ona ja chodzę do Inspiration koło hotelu Weneda na 1-go Maja, do Marcina - to kolega mojej psiapsióły i jak postanowiłam po wielu latach hodowania czegoś na wzór długich włosów w końcu ściąć sie na krótko, to zdecydowałam się właśnie pójść do niego. No i tak już zostało ;-) To był też ten pierwszy raz, kiedy zdecydowałam się zmienić naturalny kolor swoich włosów. Teraz znowu zapuszczam i od czasu do czasu coś tam koloruję, ale zawsze wychodzę zadowolona.

Stuk puk- je tu kto?!?!?!?!No chyba Was ten wiatr nie wywiał!?!?!?!?
Meldować się tu po kolei!!!!!!!!!!!
Ja po kawci biore się za mycie podłóg, potem ciasto a popołudniu jak mam nadzieję pogoda dopisze to pędzimy do Winowa na poligon poszaleć na quadzie ze znajomymi :-).

melduję się na posterunku ;-)
Śniadanko wsiamane, trzeba sie brać za jakąś pożyteczna robotę. M jak wróci z pracy i tak narobi mi bałaganu, bo będzie kuł kabelek w ścianie, no ale jeszcze trochę.... Wczoraj mogłam juz posprzątać pierwszą część przedpokoju, nawet z myciem okna, choć trzeba jeszcze ściany pomalować...

Dziś mam ambitny plan rozprawić się z praniem za pomocą żelazka i przebrać pościel, może też starczy mi zapału na uprzątnięcie mojej biurkowej szuflady, w której jest już wszystko, a najwięcej to oczywiście w niej bałaganu :-D. Podłogi u mnie jeszcze trochę poczekają - ja nie Syzyf :no:

Miłego dnia :-)

O szuflada- to u mnie tak całe biurko :-), ale ja zawsze ambitnie czekam aż się nazbiera cała sterta to potem na raz jakoś mam wrażenie szybciej idzie :-). Pościel stwierdziłam, że jeszcze tydzień może poczekać- jeszcze brud sam nie odpada :-), ale za to mam 2 ciecha w piekarniku, mam świetny przepis na piernik świąteczny tani, szybki i dobry- i to przynajmniej mój M zećka bo te typowe pierniki to on jakoś nie bardzo- więc mam w tym roku problem z głowy :-)

reklama
Hello ;-)

melduje sie grzecznie ;-)

za duzo nie popisze bo czasu nie mam :-(

u nas OK. prezenty pokupowane (prawie wszystkie) - do dzieckow przyjdzie Mikolaj ;-):tak:
za sprzatanie musze sie wziac a mi sie nie kce :-:)no::wściekła/y: w dodatku zmywarka mi zastrajkowala - zaraz musze isc z nia pogadac i sprawdzic o co jej kaman :wściekła/y::no:

a tak w ogole to pisze petycje o wydluzenie doby...ja teraz jeszcze z Jasiem na roraty latam to mi tego czasu baaaardzo brakuje na wszystko :-(

koniec marudzenia....

ona ;-) ja chodze do euphorii do Eweliny ale ponoc Adam (wspolwlasciciel) jest super....byl w Ugotowanych na tvn ;-)

dobra...spadam bo sie nie wyrobie....

si ju

Do góry