I@nka
Mama majowa'06 Entuzjast(k)a
DZIEWCZYNY!!! dziekuje za odzew:-) Wszystkie macie racje wiem ze przeciez nie odpisujecie na kazdy post każdej z nas i nawet tego nie oczekuje (jakos tak chyba wyszło z tego co napisalam ze powinnyscie odpisywac). fakt faktem czasem bylo mi przykro ze pisze i pisze i nic i wtedy znowu przestawałam pisac bo nie miałam "bodzca" A potem wracałam i znowu
ja Was rozumiem nie oczekuje zbyt wiele ale jakos tak wyszło ze napisałam co mi lezy na watrobie.
Nie gniewajcie sie
Ja przeciez tez nie odpsuje kazdej Was i nawet rzadko tu bywam bo (kurcze) nie mam czasu.
Czaem sie gubie w tych watkach i zadaje pytania nie na tym watku co trzena albo pytam o cos o czym juz duzo pisałyscie, wiec wybaczcie.
ja Was rozumiem nie oczekuje zbyt wiele ale jakos tak wyszło ze napisałam co mi lezy na watrobie. Nie gniewajcie sie
Ja przeciez tez nie odpsuje kazdej Was i nawet rzadko tu bywam bo (kurcze) nie mam czasu. Czaem sie gubie w tych watkach i zadaje pytania nie na tym watku co trzena albo pytam o cos o czym juz duzo pisałyscie, wiec wybaczcie.
Heh chyba z Alkiem pod pacha bym musiała chodzic bo ledwo wyrabiamy sie zebym mogła do szkoły pojsc
Jednak wcale mi sie nie spieszy do pracy ja tam lubie siedziec z moim czpiotem nawet juz tak nie buczy...tylko sporo energii kosztuje