reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

DZIEWCZYNY!!! dziekuje za odzew:-) Wszystkie macie racje wiem ze przeciez nie odpisujecie na kazdy post każdej z nas i nawet tego nie oczekuje (jakos tak chyba wyszło z tego co napisalam ze powinnyscie odpisywac). fakt faktem czasem bylo mi przykro ze pisze i pisze i nic i wtedy znowu przestawałam pisac bo nie miałam "bodzca" A potem wracałam i znowu:szok: ja Was rozumiem nie oczekuje zbyt wiele ale jakos tak wyszło ze napisałam co mi lezy na watrobie.
Nie gniewajcie sie:zawstydzona/y: Ja przeciez tez nie odpsuje kazdej Was i nawet rzadko tu bywam bo (kurcze) nie mam czasu.
Czaem sie gubie w tych watkach i zadaje pytania nie na tym watku co trzena albo pytam o cos o czym juz duzo pisałyscie, wiec wybaczcie.

reklama
I@nkanie masz za co przepraszać. Super, że jesteś szczera i piszesz to co Ci na sercu leży. W końcu czasami nie każda z nas wie o co chodzi. Bardzo CIę lubimy i cieszymy się, że jesteś z nami. Musimy byc wszystkie dla siebie wyrozumiałe :-)
PROSZĘ JESZCZE RAZ ODWIEDZAĆ WĄTEK O ZJEŹDZIE I PISAĆ CZY KOMUŚ PASUJE CZY NIE I JAKI TERMIN BYŁBY OK. KAŻDY POST JEST WAŻNY, NAWET JEŚLI NIE JEDZIECIE. BARDZO PROSZĘ...

Hej dziewczynki

Wiem że pewnie stykacie się z takimi rzeczami bardzo często, ale chcę umieścić tu link do strony dziewczynki chorej na nieuleczalny, postępujący rdzeniowy zanik mięśni... Urodziła się 21 lipca... Potrzebuje specjalistycznego sprzętu do tak prozaicznej rzeczy jak oddychanie. W ogóle nie wiem jak to jest możliwe że takie malutkie i niewinne dzieci muszą cierpieć na tak straszne choroby...
Można jej pomóc przez odpisanie 1% ze swojego podatku, albo w inny sposób jej rodzice potrzebują pieniędzy na rehabilitację i wspomniany specjalistyczny sprzęt. Chociaż tak naprawdę nie można jej pomóc - czyli wyleczyć - i to jest najsmutniejsze, wyć mi się chce.

Julinek i SMA

Pozdrawiam

czy to tylko moje odczucie,czy faktycznie aktywność na forum leci na łeb na szyję????????????????????????????????????????????????????????????

reklama
Tez mi sie tak wydaje ale pewnie juz tak bedzie bo dzieciaczki rosna i sa coraz bardziej absorbujace, mniej spia a za to sa coraz bardziej ruchliwe:tak: Ja mam do tego egzaminy w ten weekend i meble nowe na srodku mieszkania i pierdzielnik jak talala ale i tak zagladam tu....zamiast sie uczyc...ale tak jakos mi sie nie chce nic...a i jeszcze coraz wiecej mamusiek pracuje, mi to narazie nie grozi choc kumpel pytał ostatnio czy nie chce pracy w drogerii:confused: Heh chyba z Alkiem pod pacha bym musiała chodzic bo ledwo wyrabiamy sie zebym mogła do szkoły pojsc:baffled: Jednak wcale mi sie nie spieszy do pracy ja tam lubie siedziec z moim czpiotem nawet juz tak nie buczy...tylko sporo energii kosztuje:-p

Do góry