reklama
T
Tamarunia
Gość
a co to znaczy , ze sie pieluszkuje?czy to oznacza ze wszadza sie tetre pomiedzy nozki, a potem z trojkacika flanelki robi sie zwiezla pieluszje az na bioderka?jesli tak, to moj brat nie byl zawijany tak, ale potem musal nosic te okropna wkladke na bioderka, natomiast moje malutkie siostryczki byly tak zawijane i nie mialy problemu z bioderkami. To tylko tyle wiem.
Wesolutka!!!a z pepkiem to normalnie jak informacja dziennikarska :laugh: "wszystko wskazuje nato, ze.."normalnie bomba!a u mnie wsystko wskazuje na to, ze pepek pozostanie na swoim miejscu, z tym ze mam juz linie :laugh:
Wesolutka!!!a z pepkiem to normalnie jak informacja dziennikarska :laugh: "wszystko wskazuje nato, ze.."normalnie bomba!a u mnie wsystko wskazuje na to, ze pepek pozostanie na swoim miejscu, z tym ze mam juz linie :laugh:
T
Tamarunia
Gość
co mowia Polacy o Polakach????poczytajcie sobie pare wypowiedzi

http://londynek.net/dyskusje/message?message_id=593414&forum_id=3184
http://londynek.net/dyskusje/message?message_id=593414&forum_id=3184
WESOLUTKA teraz w Polsce robi się obowiąz badanie usg stawów biodrowych.Moja Nadia miała dysplazję i przez ok pół roku nosiłam ją w specj szelkach.Jak wychodziłam za szpit z małą to pediatra zalecał szerokie pieluchow.Myślę że chłopców też trzeba szeroko pieluchować choć ponoć dyspl zdarza się częściej dziewczynkom
reklama
HAHAHA...ALE INFO Z TYM PęPKIEM...NA PEWNO WRóCI DO NORMALNEJ POSTACI,NIE MA SIę CO OBAWIAC
))))))))))A CO DO SZEROKIEGO PIELUSZKOWANIA TO NIE SłYSZAłAM O DYSKRYMINACJACH
ALE MI NIE ZALECALI...WAżNE BYłO,żEBY ODPOWIEDNIO NOSIC MAłą I POTEM KłAśC NA BRZUSZKU...POłOżNA POWIEDZIAłA,żE NIE TRZEBA SZEROKO PIELUSZKOWAC,BO PAMPERSY ZAłATWIAJą SPRAWE...JA SIę MARTWIłAM,BO EWA ZA CHINY NA BRZUCHU NIE CHCIAłA LEżEC I MIAłA ASYMETRYCZNE FAłDKI NA UDKACH...ALE WSZYSTKO BYłO DOBRZE,ZA TO JA MIMO SZEROKIEGO PIELUCHOWANIA NOSIłAM Tą ROZWóRKę CZY JAK TO SIę ZWIE...A CO DO USG STAWóW BIODROWYCH TO POWIEM WAM,żE TO TO BYłO ZABAWNE,BO JAK NAM LEKARKA KAZAłA SIę ZAPISAC TO KOLEJKA BYłA TAKA,żE DWA MIESIąCE PO CZASIE ZOSTAłA ZAPISANA I POSZLIśMY PRYWATNIE,WSZPITALU W KTóRYM RODZIłAM 40Zł PłACIłAM,BYłO MIłO,A NA TAMTYM,KTóRE TAK NAPRAWDę NIC NIE WNOSIłO BABY WREDNE...NA SZCZęśCIE WSZYSTKO BYłO DOBRZE...
Podziel się: