reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

No prosze, jaki fajny pomysl z tym barankiem trini! wciagne dzis w pracy kilka Fantasji i sprobuje zrobic takie z dzieciakami. Siedze dzis w pracy do 18"...

Generalnie musze sie jeszcze pozalic, ze ciagle i niezmiennie czuje sie jak g... !!! ja nie wiem, mam chyba zapalenie zatok, bo juz 2tydz. nie moge oddychac I TAK MI ZLE!!! robie inhalacje, ale juz mnie buzia od nich piecze, a w nocy glowa to mi peeeka... I Maly jest mniej ruchliwy, co mnie smuci...
Mam nadzieje, ze to ze wzgledu na ograniczenie fizycznych mozliwosci, a nie cos innego..,.

reklama
Kilka dni temu czytałam o bardzo fajnym pomyśle dla rodziców, którzy spodziewają się kolejnego dziecka. Otóż można kupić wcześniej jakiś drobny prezent dla starszego dziecka i zabrać do szpitala. Tam wręczyć go i powiedzieć, że to prezent od dzidziusia. Dziś właśnie w programie "Wielki świat małych odkrywców" Maciej Orłoś wyznał, że robił podobnie.
Ja też mam zamiar tak zrobić. Chciałabym, żeby przyjście na świat Ani nie zmieniło diametralnie życia naszej starszej córki. Będę się starać poświecać jej dużo czasu i miłości, żeby nie czuła się odrzucona. Mam nadzieję, że mi się to uda.

moja Ania jest na to za duża - już nie uwierzy w to, że dzidzia jej coś daje. Sama postanowiła coś kupić maluchowi na urodziny ze swoich pieniędzy. Kochane dziecko :D ;)

trini moja córcia jeszcze nie ma takiej konkretnej kolekcji NICI ale może rzeczywiście coś innego kupię tylko co?chyba zapachową lale ze Smyka (może bo u mnie ost ciężko z myśleniem) :(

reklama
trini są świetne nowe plecaki z NICI z Wild friends z żyrafą lampartem i coś jeszcze
gosiek Ania jest świetna i bardzo podoba mi się jej nastawienie do brata i myślę że to duża zasługa Was rodziców gratuluję :laugh: :laugh:

Do góry