reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

nie, po prostu uzasadnilam to racjonalnie:-) lecimy w czwartek po poludniu do denver a stamtad juz samochod i w droge...pierwsze 3 dni i noce bedziemy w glenwood springs to wymocze sobie stara dupe w goracych zrodlach:-D
ja wcale nie uwazam ze stara dupa z Ciebie:-)ale goracych zrodel zazdroszcze:-)
Hej hej :-)
a ja dalej imprezuję w PL, mój M juz wrócił do Irl i zostałam sama z dzieciakami ale o dziwo radzę sobie nieźle, Emka już od 19 śpi w łóżeczku, Eryk trochę póxniej, ogólnie jest super (moze za wyjątkiem komarow) i nie chce sie wracac na wyspę, buuu

Pawimi, czy ty czasami przylatujesz do Pl?
a ja myslalam ze juz do irl wrocilas hehe:-)a czemu do Polski nie wracacie skoro Ci tak teskno??a komary w tym roku to masakra ble//
a co monia chcialas poimprezowac??:-):-):-) musze cie zmartwic ale niestety nie, chociaz pewnie w przyszlym roku pojade do swojego staruszka. Wlasnie skonczylam z nim gadac na skypie, konczy remont swojego mieszkanka i mozna jechac:-D

Pawimi to skoro planujesz przylot w przyszlym roku to moze uda nam sie spoinac na jakims spotkanku...moze babeczki z irl by wpadly??

A ja tez moze skocze na jakies wakacje wprawdzie nie do Kolorado ale na 4dni nad polskie morze...chetnie bym sie oderwala od tych moim problemow:-)i Maja by sie ucieszyla:-)

reklama

A ja sie dzis fatalnie czuje..brzuch mnie boli i pachwiny i ledwo chodze:-(ale co ja Wam bede tu smuci
c!!

Kochana, a kiedy masz narzekać, jak nie teraz :-D Pogoda kiepska ci się trafiła na ciążę. Ja pamiętam, że miałam tylko straszne skurcze w łydkach no i zgagę, a tak to nic, mogłabym chodzić i chodzić w tej ciąży, do ostatniej chwili latałam po mieście i wszystko robiłam w domu ;-), no ale na szczęście te upały mnie ominęły, bo mogłoby być ciężko :tak: Po cesarce też na drugi dzień śmigałam po korytarzach :-) Aż pielęgniarki się dziwiły

Pawimi ja tez bede miec tylko tygodniowe wakcje i to w dodatku jeszcze nie wiem kiedy napewnowrzesien lub poczatek pazdziernika :dry:
Kochana, a kiedy masz narzekać, jak nie teraz :-D Pogoda kiepska ci się trafiła na ciążę. Ja pamiętam, że miałam tylko straszne skurcze w łydkach no i zgagę, a tak to nic, mogłabym chodzić i chodzić w tej ciąży, do ostatniej chwili latałam po mieście i wszystko robiłam w domu ;-), no ale na szczęście te upały mnie ominęły, bo mogłoby być ciężko :tak: Po cesarce też na drugi dzień śmigałam po korytarzach :-) Aż pielęgniarki się dziwiły

Oj ja ialam to samo.Na poczatku zadnych dolegliwosci, zadnych wymiotow, jedyne to wstret do slodyczy glownie do czekolady i barka apetytu.Schudlam 12 kilo prze pierwsze 3 miesiace.
W ciazymoglabym chodzi i chodzic heh przynajmniej brzucha nie trzeba wciagac :-D Pozniej mnie dopadla zgaga,rwa kulszowa i na koniec stan predrzucawkowy ale ogolnie bylo spoko do samego konca nawet nie wiedzialm ze skonczy sie cesarka ize cos mi dolega :-D A moj maz mowil ze w ciazy jestem cudowna bo sienie wsciakam i wszystkich kocham w kolko hahah No to ceka go mily okres wkrotce :-D A po cesarce tez ganialam pokorytarzu a potenm po schodach w domu bo bylam samiusienka i niemialam wyjscia.Ale przynajmniej doszlam do siebie szybiutko.Raz troche przegielam bo dwa tygodnie po wybralam sie domiasta na nogach a maaam spooty kawalek :zawstydzona/y:Ale zyje :tak:

Oj ja ialam to samo.Na poczatku zadnych dolegliwosci, zadnych wymiotow, jedyne to wstret do slodyczy glownie do czekolady i barka apetytu.Schudlam 12 kilo prze pierwsze 3 miesiace.
W ciazymoglabym chodzi i chodzic heh przynajmniej brzucha nie trzeba wciagac :-D Pozniej mnie dopadla zgaga,rwa kulszowa i na koniec stan predrzucawkowy ale ogolnie bylo spoko do samego konca nawet nie wiedzialm ze skonczy sie cesarka ize cos mi dolega :-D A moj maz mowil ze w ciazy jestem cudowna bo sienie wsciakam i wszystkich kocham w kolko hahah No to ceka go mily okres wkrotce :-D A po cesarce tez ganialam pokorytarzu a potenm po schodach w domu bo bylam samiusienka i niemialam wyjscia.Ale przynajmniej doszlam do siebie szybiutko.Raz troche przegielam bo dwa tygodnie po wybralam sie domiasta na nogach a maaam spooty kawalek :zawstydzona/y:Ale zyje :tak:

Ja niestety nie schudłam, ale przez pierwsze 4 miesiące przytyłam 2 kg, a brzuch zaczął mi rosnąć w połowie 5 miesiąca. Ja tak samo nie miałam żadnych humorów, jak przeważnie się słyszy, mój mąż też był szczęśliwy, że za nic mu się nie obrywało :-D A poród miałam 2 dni po terminie i to wywoływany - ale Gucio nie chciał się wydostać :-) I jak usłyszałam że mam się przygotować bo idę rodzić, to byłam w szoku i stwiedziłam, że ja nic przecież nie czuję i jeszcze nie jestem gotowa :-D
Moja mama twierdzi, że dlatego Gucio jest taki grzeczny - bo ja ciążę tak dobrze zniosłam, zapłakał dopiero po 2 tygodniach - już myślałam, że mam dziecko niemowę :tak:.
Gastone, a jak twoja mała, grzeczna?

Ja niestety nie schudłam, ale przez pierwsze 4 miesiące przytyłam 2 kg, a brzuch zaczął mi rosnąć w połowie 5 miesiąca. Ja tak samo nie miałam żadnych humorów, jak przeważnie się słyszy, mój mąż też był szczęśliwy, że za nic mu się nie obrywało :-D A poród miałam 2 dni po terminie i to wywoływany - ale Gucio nie chciał się wydostać :-) I jak usłyszałam że mam się przygotować bo idę rodzić, to byłam w szoku i stwiedziłam, że ja nic przecież nie czuję i jeszcze nie jestem gotowa :-D
Moja mama twierdzi, że dlatego Gucio jest taki grzeczny - bo ja ciążę tak dobrze zniosłam, zapłakał dopiero po 2 tygodniach - już myślałam, że mam dziecko niemowę :tak:.
Gastone, a jak twoja mała, grzeczna?
Maly trzylatek juz :-D:-D:-D U mn9e nie bylo tak rozowo, moje dziecie bylo najglosniejsze w calym szpitalu.Potem po powrocie do domciu wcale lepiej nie bylo:szok: Jadl co 40 minut,dodm ze byl na butelce, byl ciagle glodny i dlatego plakal.Moj synus jest grzeczniuti tylko strasznie zywy.Jeszcze na porodowce zamiast sie pchac na swiat to fikl takie kozly ze polozne sie smialy z bedzie z niego ziolko.No i jest :-D
dziewczyny nie wiecie czy szykuje sie jakas nowa kolekcja buzza??z nowymi kolorkami??

Ja nie slyszalam a co obilo ci sie o uszy?
Wiem ze teraz sa fajne kolorki takie mieszane, z malymi akcentami, ale nowosciahc nic mi nie wiadomo.Sprawdz na stronce moze cos nowego jest:dry:

generalnie to we wrzesniu bede wiedziala o nowych kolekcjach..po targach,teraz nic mi nie wiadomo na ten temat, ich strona milczy w tym temacie wiec nie wiem...napewno powinny byc jakies nowe kolory, co roku sa :
)

Dziewczyny, a za czym z Polski tęsknicie najbardziej? - więcej jest was zza granicy i tak pytam :-) - pomijając oczywiście bliskich.;-)
ja wcale nie tesknie...no teraz za tatusiem troche ale to jego wina bo on nas opuscil;-) po tylu latach....mamusie mam tutaj pochowana, w rodzinnym domu nie bylam 15 lat...a ostatni raz w pl to u meza, 6 lat temu ale i tak w sumie pojechalismy na slowacje i gdzies tam dalej, wiec moge powiedziec ze w zasadzie w europie bylam.

reklama
Do góry