reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Podróże małe i duże :)

reklama
Nic innego mi sie na jezyk nie cisnie jak slowo... ZAZDROSZCZE!!!!i jak fajnie sie opalasz toples;-) ja kiedys tez tak lubilam...Ale teraz to juz chyba nie bedzie wypadalo tych wymeczonych cycuszkow mi pokazywac...:-p :zawstydzona/y: :baffled: ;-)

:laugh2:Wlasnie...tylko komu chce sie cwiczyc???:confused: :-) :no: Bo ja to tak jeszcze na aerobik bym poszla ale z kims bo sama to nigdy chyba albo na basen i tam oczywicie tez w towazystwie...Ale takich to tu mam malo i z drugiej strony- Kto zostanie z Noemi?:szok: No i tak to sie kreci a kilosow nie ubywa...stanelo sobie i sobie stoi...A ja-jem-bo lubie...;-) :-) :laugh2:

reklama
Ja tam z utraty kilosów jestem generalnie zadowolona - biorąc pod uwagę że miałam prawie 27 na plusie (!!!) a zostało jakiś 1-2 kg to posżło nieźle, ale z jędrnością piersi czuję będzie gorzej....to jedyne miejsce gdzie pojawiły mi się rozstępy....na brzuchu i tyłku ani pół a na piersiach pełno, dziś sobie zakupiłam jakiś kremik do piersiątek z atw który można stosować przy karmieniu - zobaczymy - ale mam czarną wizję naleśniczków :(

Do góry