reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
niebieskich ...kurde nie wiem jakie to saja też się zgłaszam jako fanka dr housa!
lajfik ja używam tych niebieskich na dzień, a w nocy Sleep&Play, bo są gorsze i musimy je w końcu zużyć![]()

Kamylka
Entuzjast(k)a
Ale ta pierwsza seria byla fajniejsza niz ta teraz co leci na dwojce:-(hooba to jest obecnie jedyny serial, ktory moge oglac po kilka razy ten sam odcinek i nie wazne ktora to seria :-) teraz z utesknieniem czekam na nowa :-)
Ja uwielbialam swego czasu Ostry Dyzur i Pittbula-chyba jeden z lepszych polskich seriali jak dla mnie.
Powiedzcie mi kochane jak ja mam nauczyć Majkę pić herbatkę z butelki,za Chiny Ludowe nie chce ani smoczka ani butelki,i to podawałam jej od samego początku.Smoczka nawet nie zassa,a smokiem od butelki się bawi,miele jęzorkiem i gada po swojemu,pewnie "matka co mi znowu wciskasz".Pod koniec czerwca wybieramy sie na wczasy i chciałabym jej w upalne dni podać właśnie orzeźwiającą herbatkę zamiast cycka.Może któraś z Was miała taki problem.
nona Maciek nie chcial smoczka ssac na poczatki dopiero jak kupilam inny smoczek z Aventu zo zassal
tak samo smoczek do butelki - od poczatku Avent mi sie sprawdzal, a z czasem podawalam mu tez picie w butelce Canapol 
a moze malej nie smakuje herbatka?
no Brzydule nalogowo ogladalismy i Na Wspolnej tez razem z mezem
a teraz jak przewra wakacyjna to nawet TV nie wlaczamy
nie ma po co...

a moze malej nie smakuje herbatka?
no Brzydule nalogowo ogladalismy i Na Wspolnej tez razem z mezem

no Brzydule nalogowo ogladalismy i Na Wspolnej tez razem z mezema teraz jak przewra wakacyjna to nawet TV nie wlaczamy
nie ma po co...
oj tak. te dwa seriale to ja też oglądałam. Nawet przez "na wspólnej" przesuwałam w czasie kąpiel krzyśka

reklama