reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

ja też się zgłaszam jako fanka dr housa! :)

lajfik ja używam tych niebieskich na dzień, a w nocy Sleep&Play, bo są gorsze i musimy je w końcu zużyć ;)

reklama
Pieluszki-Pampers-Active-Baby-3-Midi-4-9kg-86szt-Full.jpg

one w sumie są zielono-niebieskie :)

hooba to jest obecnie jedyny serial, ktory moge oglac po kilka razy ten sam odcinek i nie wazne ktora to seria :-) teraz z utesknieniem czekam na nowa :-)
Ale ta pierwsza seria byla fajniejsza niz ta teraz co leci na dwojce:-(
Ja uwielbialam swego czasu Ostry Dyzur i Pittbula-chyba jeden z lepszych polskich seriali jak dla mnie.

Powiedzcie mi kochane jak ja mam nauczyć Majkę pić herbatkę z butelki,za Chiny Ludowe nie chce ani smoczka ani butelki,i to podawałam jej od samego początku.Smoczka nawet nie zassa,a smokiem od butelki się bawi,miele jęzorkiem i gada po swojemu,pewnie "matka co mi znowu wciskasz".Pod koniec czerwca wybieramy sie na wczasy i chciałabym jej w upalne dni podać właśnie orzeźwiającą herbatkę zamiast cycka.Może któraś z Was miała taki problem.

a Co do seriali to mnie wciągła Brzydula,na szczęście w razie gdy zdarzył mi się opuścić odcinek to mąż mi zdał relacje.Cudowny jest...:sorry:

nona Maciek nie chcial smoczka ssac na poczatki dopiero jak kupilam inny smoczek z Aventu zo zassal :tak: tak samo smoczek do butelki - od poczatku Avent mi sie sprawdzal, a z czasem podawalam mu tez picie w butelce Canapol :tak:
a moze malej nie smakuje herbatka?

no Brzydule nalogowo ogladalismy i Na Wspolnej tez razem z mezem :tak: a teraz jak przewra wakacyjna to nawet TV nie wlaczamy :-p nie ma po co...

reklama
Do góry