reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

ja też się zgłaszam jako fanka dr housa! :)

i ja też lubę Housa
oglądam też Ostry Dyżur na Polsacie, codziennie (pn-pt) o 17 jest. ja namiętnie oglądam program dr.90210 na E!entertainment, tam są operacje plastyczne ;-). poza tym mydliny (tj M jak Mydło.... łoj.. M jak Miłość!) i na Wspólnej też oglądałam, Brzydulę zdarzało się też obejrzeć. ale TVN sobie przyspieszył przerwę wakacyjną.

reklama
nona Maciek nie chcial smoczka ssac na poczatki dopiero jak kupilam inny smoczek z Aventu zo zassal :tak: tak samo smoczek do butelki - od poczatku Avent mi sie sprawdzal, a z czasem podawalam mu tez picie w butelce Canapol :tak:
a moze malej nie smakuje herbatka?

no Brzydule nalogowo ogladalismy i Na Wspolnej tez razem z mezem :tak: a teraz jak przewra wakacyjna to nawet TV nie wlaczamy :-p nie ma po co...
Nie wiem czy to wina herbatki,ale raczej nie bo jak ściągłam moje mleko to też nie chciała,także może to faktyvznie wina smoczka.oby!!:sorry2:Zaraz lece do sklepu po smoczek Aventa i zobaczymy czy cicpci bedzie pasował.

dziewczyny z tym bobomiganiem to poprostu pytałam co o tym sądzicie?? ja też mam kontakt normalny z małą i myślę że doskonale mnie rozumie, więc szkoda czasu na wymyślanie i obciążanie dodatkowo głowy, nie nudzi nam się wolimy spacerki.
ja też jestem fanką dr hausa i dr 90210 oglądam często taki konik popatrzeć jakie cuda hirurgia zdziałać potrafi
Jutro sims3 będę miała do znajomej idę i porzyczy jej dzieciaki nie chcą ghrać a dla mnie bomba czas zajmie dodatkowo:)

A ja nic nie oglądam. Chociaż gotowe na wszystko bardzo lubię:-) Ogólnie jestem antytelewizyjna wolę książkę lub gazetę albo poklikać na forum:-p

Cholera a przed chwilą pokóciłam się koleżanką:-( Obraziła się na mnie, że nie mogę zromumieć czemu tylko z synkiem chce jechać na tydzień nad morze a potem parę dni musi zostać bez niego. Chyba z mężem nie normalni jesteśmy, bo na wszystkie wyjazdy zabieramy Franka, tym bardziej nad morze, żeby pooddychał innym powietrzem:sorry:

ja też się zgłaszam jako fanka dr housa! :)
lajfik ja używam tych niebieskich na dzień, a w nocy Sleep&Play, bo są gorsze i musimy je w końcu zużyć ;)
1. dzięki za polecam. zaraz sprawdze w necie o czym to i może zakupię :) w kolporterze mają teraz wyprzedaże książek więc można korzystać :))
2. też jestem fanką Housa :) uwielbiam go :-)
3. ej! pamiętam, że zachwalałaś sleep&play! a narzekałaś na active baby! Zaufałam Ci i poleciałam dzisiaj specjalnie kupić sleep&play na wypróbowanie (ale paczka jeszcze nie otwarta! (chyba, że źle zrozumiałam i narzekałaś teraz na active baby ;-):-p)
Cholera a przed chwilą pokóciłam się koleżanką:-(
to ta sama co przezywa Twojego Franusia, że wygląda jak Gołota? Sorki, ale dziwną masz koleżankę... Co do wyjazdu - powinna uszanować twoją decyzję! (a ja też wolałabym jechać z dziećmi!)

nimfii my tez u tesciow robilismy bo maja dom z ogrodem, a knajpy nie chcialam ze wzgledu na malego. impreza byla na 17 osob i w sumie tesciowa dala naczynia i upiekla ciasto, a ja cale zarcie przywiozlam. pomoglismy posprzatac i nikt sie za bardzo nie nameczyl - moze to jest jakies rozwiazanie?

3. ej! pamiętam, że zachwalałaś sleep&play! a narzekałaś na active baby! Zaufałam Ci i poleciałam dzisiaj specjalnie kupić sleep&play na wypróbowanie (ale paczka jeszcze nie otwarta! (chyba, że źle zrozumiałam i narzekałaś teraz na active baby ;-):-p)

!)

U mnie nie ma sleep&play ...sa tylko active baby z aloesem i te zolte co na poczatku uzywalam ...:-);-)
I co ardzesh otwierasz czy nie :eek::-p
w baby active bardziej czuc siuski niz w zoltych ...to ode mnie opinia :tak:

A ja nic nie oglądam. Chociaż gotowe na wszystko bardzo lubię:-) Ogólnie jestem antytelewizyjna wolę książkę lub gazetę albo poklikać na forum:-p
A ja jednoczesnie klikam na forum i ogladam tv:-):tak::-)Lubie czasami dobry film obejrzec a jesli chodzi o seriale to ogladam na wspolnej i nianie:tak:
0017795676.gif

hooba to jest obecnie jedyny serial, ktory moge oglac po kilka razy ten sam odcinek i nie wazne ktora to seria :-) teraz z utesknieniem czekam na nowa :-)
hehe ja tez, mam na szczęście koleżankę co ma tak samo i sobie robimy dzien z housem jak mamy doła ;-) w CSI też lubię, ale w Miami wkurza mnie ten blondyn o twarzy zgnębionego pudla i to w sam raz bez namiętności oglądam, NY lepsze

reklama
ardzesh u mnie się tak to zmienia falami :D teraz active są już dobre, bo już nie przeciekają (dziwne), sleep& play też są dobre, ale gorsze w stosunku do active bo nie mają gumki i tylko tym się różnią, ale są tańsze i bardziej opłaca się je kupować :)

Do góry