reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
ana mnie wlasnie przeraza te 30 stopni i takie upaly w Polsce :-D:-D:-D
Ja tez siedze w krainie deszczowcow juz 3 lata , ale ja wole jak jest nieco chlodniej niz taki zaduch :szok:

:-D:-D:-D no to sie dogadalysmy :-D:-D:-D ja zawsze tesknilam tam za pogoda ja lubie gorac i jedzeniem wlasciwie to za wszystkim bylo mi tam teskno ale pobyt wspominam milo w koncu urodzialm tam Gabrysia wiec Irlandia jest juz wpisana w moj zyciorys nie da sie zapomniec:-)

ana mnie wlasnie przeraza te 30 stopni i takie upaly w Polsce :-D:-D:-D
Ja tez siedze w krainie deszczowcow juz 3 lata , ale ja wole jak jest nieco chlodniej niz taki zaduch :szok:
ja kobitki też trzy lata już tu jestem :-D:-D:-D
i musze Wam powiedzieć że przyzwyczaiłam się już tu do pogody, bo jak byliśmy w zeszłym roku w polsce w sierpniu to myślałam że mnie duchota wykończy, a przecież ja kocham ciepełko:tak::tak::tak:
do jedzonka też się przyzwyczaiłam:tak::tak::tak:

Ana545, labudka,mikimauro,Daggy75

Wpisalam Was na liste lutowek :-)
Chociaz cos dzisiaj mi sie udalo :-D

(Noooo... szefowa bedzie happy :-p)

reklama
larkaa Wszystkiego najlepszego :tak::tak::tak: - tylko się tortem nie przejedz, bo Kalina będzie cierpieć :-D:-D
mikimauro świetne :-D

Do góry