reklama
larkaa
Fanka BB :)
dziękuje wszystkim bardzo za życzenia
)))))
tortu nie było, ba - nawet ciasta
dzień jak co dzień, niczym nie różnił się od innych (a szkoda, mąż siedział cały dzień w domu i mógł mnie zabrać chociaż do głupiej pizza hut, która jest kilka ulic od nas), oblewać też nie zamierzam, bo nie mogę 
tortu nie było, ba - nawet ciasta
Cześć Dziewczęta :-)
Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie...
W sobotę wróciliśmy z wakacji i na razie nie mogę się pozbierać po tym odpoczynku. Może dzisiaj wieczorem poczytam co pisałyście, ale pewnie wszystkiego nie nadrobię:-( Stęskiniłam się za Wami.
Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie...
W sobotę wróciliśmy z wakacji i na razie nie mogę się pozbierać po tym odpoczynku. Może dzisiaj wieczorem poczytam co pisałyście, ale pewnie wszystkiego nie nadrobię:-( Stęskiniłam się za Wami.
szczęśliwa1
Fanka BB :)
oczywiscie ze pamietamy witamy po wczasach :-)
larkaa to ja też się dołączam do życzeń, jako spóźnialska. Szczególnie życzę Ci lżejszej atmosfery w domu i wytrwałości. Chociaż to zupełnie inny rodzaj radości -zawsze mogłaś mężowi jakoś zasugerować, że wypadałoby uruchomić inwencje i kreatywne myślenie. Tak to z facetami jest :/ Ja od kilku dni mam absolutne nerwy.
Więc Ty również raczek jesteś, tak jak ja. Sama kilka dni temu miałam urodziny, których rzecz jasna również nie oblewałam, ale wcale za tym nie tęsknię.
golimku witamy! Jak było ?
Więc Ty również raczek jesteś, tak jak ja. Sama kilka dni temu miałam urodziny, których rzecz jasna również nie oblewałam, ale wcale za tym nie tęsknię.
golimku witamy! Jak było ?
dziękuje wszystkim bardzo za życzenia)))))
tortu nie było, ba - nawet ciastadzień jak co dzień, niczym nie różnił się od innych (a szkoda, mąż siedział cały dzień w domu i mógł mnie zabrać chociaż do głupiej pizza hut, która jest kilka ulic od nas), oblewać też nie zamierzam, bo nie mogę
![]()
mnie szykuja sie urodziny we wrzesniu a w poenidzialke imieniny mam i pewnie tez nigdzie nie pojdziemy. Mąż na Dzien Mamy mi nawet zyczen nie zlozyl - zupelnie nic ze swietowania

No ale ja nie jestem mściwa i mu zlozylam zyczenia na Dzien Ojca... W sumie sama sie sobie dziwie

Rufka mnie tez sie nie spieszy do oblewania czegokolwiek

golimku witamy! Jak było ?![]()
wyjazd wakacyjny... mmmm super!! :-) napisz jak wam czas minol i czy faktycznie udalo sie odpoczac ;-)
reklama
Postrzalka
Oliwciowa maminka
nimfii mój mąż jak wrócił z pracy i zapytałam bo już czekać nie chciałam, czy ma dla mnie prezent na dzień mamy to on na to że zapomniał że jest dzień mamy no i siedziałi myślal i chciał iść na piwo i wodę, ale już mi się odechciało za to na dzień ojca dostał koszulkę ze zdjęciem Oliwii i miał kiepską minę że nie powinnam i że teraz mu głupio bo on o moim święci zapomniał to mu powiedziałam że za rok podwójnie ma się wykazać :-)