reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Maran-atha w Polsce na wakacjach :-)
Lajfik załapała bakcyla w opierniczaniu :-D :-D :-D
Mikimauro musisz uzbroić się w cierpliwość..dam Ci znak co i jak ;-)

U nas tak duszno że aż się wychylać nosa nie chce na zewnątrz..chyba trzeba wiatrak z piwnicy przynieść

reklama
a tu znalazłam coś co powinno poprawić niektórym nastruj, włączcie głos koniecznie
już dawno się tak nie śmiałam, i tyle szczęścia na raz nie widziałam
hahahaha.....
YouTube - 4 Laughing Babies
aż się popłakałam i pos.....m ze śmiechu
Larkaa ;-)
Wszystkiego pozytywnego, miłego, słodkiego, radosnego, szczęśliwego, optymistycznego, kolorowego, wiosennego, czarującego, fascynującego, niesamowitego, pięknego, bajecznego, przepysznego, doskonałego, zjawiskowego, olśniewającego, artystycznego, zachwycającego itd..
Wszystkiego Najlepszego z okazji .. urodzin!:-D:-D:-D
baaardzo spóżnione ale też się dołączam
Golimku ..witaj kochana :-D ...my tez sie baaardzo stesknilysmy ...
jak Helka i Franio po wakacjach ??? :-)
:tak::tak::tak::tak:

a co do duchoty to ja rano pojechałam na zakupy a Niko został z tatą .Przyjeżdżam a moi mężczyźni w samych spodenkach paradują po tarasie ( mały bez pieluszki duży też;-):-D:-)) No i dzisiaj zaoszczędziliśmy 4 pieluszki bo Niko sika w doniczkę na tarasie i kupa w nocnik a teraz na moim łożku rozłożony śpi w samej koszulce na ramionkach pod pieluszką

reklama
Przyjeżdżam a moi mężczyźni w samych spodenkach paradują po tarasie ( mały bez pieluszki duży też;-):-D:-)) No i dzisiaj zaoszczędziliśmy 4 pieluszki bo Niko sika w doniczkę na tarasie i kupa w nocnik a teraz na moim łożku rozłożony śpi w samej koszulce na ramionkach pod pieluszką

W doniczke :-D:-D:-D pomyslowo:-D

Do góry