reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

Haniszon..Gabiszon:-D:-D:-D nieźle mamuski mówią na swoje ukochane córcie..takie przesympatyczne zdrobnienie..:-):-):-)

:-D:-D:-D ja na moją Gabrysię wcale nie mówię Gabrysia :-)
Gaba, Gabi, Gabinka, Gabiszon, Gabon i tym podobne. Poza tym oczywiście żaba, bambaryła, no i PYZA, Pyzucha, Pyzuchna :-D:-D:-D:-D:-D:-D

a mój Kuba to oczywście Kubon, Kubi, Kub :-)

reklama
:-D:-D:-D ja na moją Gabrysię wcale nie mówię Gabrysia :-)
Gaba, Gabi, Gabinka, Gabiszon, Gabon i tym podobne. Poza tym oczywiście żaba, bambaryła, no i PYZA, Pyzucha, Pyzuchna :-D:-D:-D:-D:-D:-D

a mój Kuba to oczywście Kubon, Kubi, Kub :-)

Moja tesciowa co ma na imie Gabriela mowi ze jako dziecko trudno bylo jej wymowic swoje imie i nazywala siebie Bysia ciekawe czy my bedziemy mialy elwisek Bysie a ja Bysia :-D

oj rety rety, muszę już się kłaść bo mnie jutro podróż czeka, dziewczyny trzymajcie za Nas kciuki, jak jutro któraś w Krakowie bądź w Warszawie w południowych godzinach zobaczy w centrum wielbłąda z dzieckiem w foteliku samochodowych chociaż bez samochodu, to to będę JA

Kochane kobietki nareszcie do was wrocilam:-)nie sposob nadrobic wszystkie zaleglosci,ale to niewaze, najwazniejsze ze znow moge z wami byc:tak::-):tak:

Jak dobrze pojdzie to weekend spedzimy na zielonej trawce :tak: albo w moim domku na wsi kolo Gorlic ;-) albo u rodziny na wsi męża kolo Tarnowa :tak: decyzja jeszcze nie zapadla ale mam nadzieje ze sie wybierzemy tam bo juz mam dosc miasta :tak: a na dodatek to ostatnia szansa gdzies sie wyrwac bo maz ma urlop dopiero pod koniec wrzesnia wiec spedzimy go w domu :zawstydzona/y:

mojemu mężowi też sie udało zdobyć tydzień urlopu:tak: ależ się cieszę..:-D może uda nam się wyjechać do jego ciotki na Kaszuby..jeziorko..las..:-) w końcu sobie odpocznę:blink:

reklama
Ja jutro z ranca ..uciekam na dzialeczke do naszego domku i nie bedzie mnie jakies 3,4 dzionki ....:-):-):-)
Bedzie 5 dzieci :-p:cool2::-)

Do góry